Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Joleon Lescott gjør comeback i Racing Murcia som er i 4.divisjon i spansk fotball

Tidligere England-forsvarer Joleon Lescott har sluttet seg til den spanske klubben Racing Murcia som spiller pr dato i 4.divisjon.

Lescott som nå har blitt 38 år, pensjonerte seg i 2017 etter en 17-årig karriere med en stor karriere i Wolverhampton Wanderers, Everton, Manchester City, West Bromwich Albion, Aston Villa, AEK Athens og Sunderland.

Han vant to Premier League-titler, FA Cup og League Cup etter et overgang på 22 millioner pund til City i 2009.

Racing sier at Lescott vil spille i Copa del Rey kamp mot La Liga-laget Levante 16. desember.

«Vår president Morris Pagniello og Racing Murcia er glade for å kunngjøre signeringen av den engelske stjernen Joleon Lescott, som skal spille i Copa del Rey-kampen mot Levante,» sa klubben på Twitter.

Lescott, som spilte mer enn 600 profesjonelle opptredener, fikk 26 landskamper for England mellom 2007 og 2013, og scoret sitt eneste mål mot Frankrike på Euro 2012.

I en uttalelse på nettstedet deres sier klubben:

Denne første og historiske signeringen gjør at Racing Murcia-prosjektet kan bli kjent internasjonalt og å gi relevans til en gruppe som praktisk talt består av spillere fra byen Murcia og byene i regionen.

I de kommende dagene vil klubben kunngjøre andre stjernespillere og profesjonelle som vil hjelpe laget å oppnå sine mål, både i ligaen og i Copa del Rey.

Tidligere denne måneden ble den tidligere Barcelona-spissen Samuel Eto’o knyttet til en overgang til klubben, som er basert i det sørøstlige Spania.

Spissen Mathias Pogba, broren til Manchester United-midtbanespilleren Paul, har vært i klubben siden august.

Kanskje du også liker

Nyttårskonsertene i Wien

Redaksjonen er store fans av nyttårskonserten som arrangeres i Wien, Østerrike av Wiener Philharmonikerne hvert år på 1. nyttårsdag. Det blir liksom ikke et nytt …

Les Mer

Sunday pepole en hyllest til The Monroes.

Redaksjonen i Halvard henry. no tok turen til Tribute too the Monroes konserten på Rockefeller i Oslo tirsdag. Det var stappfullt og med Janne Formoe …

Les Mer

Bolton Wanderers er sikret for fremtiden etter at klubben har fått nytt eierskap

Bolton Wanderers overlevelse er sikret etter at Football Ventures (Whites) Limited fullførte sin langvarige overtakelse av klubben i kveld. Administratorer hadde advart om at klubben …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly