Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Steve Cotterill ny manager for Shrewsbury Town FC

Shrewsbury Town Football Club er glad for å bekrefte ankomsten av Steve Cotterill.

Steve slutter seg til klubben med en imponerende rekord etter å ha vunnet Sky Bet League One og League Two med Bristol City og Notts County.

56-åringen hadde en langvarig karriere som spiss – spesielt med Wimbledon i første divisjon og Bournemouth i andre divisjon.

Administrerende direktør Ben Caldwell er glad for å ønske Steve velkommen til klubben og ser frem til å samarbeide med Shrewsburys nye manager.

«Vi er glade for å kunngjøre Steve Cotterill som ny manager for Shrewsbury Town Football Club, som har signert en tre og et halvt års kontrakt med klubben,» sa Brian.

56-åringen bringer en mengde ledererfaring med rundt 700 kamper hittil. Han har hatt mye suksess i løpet av sin lederkarriere, inkludert fem kampanjer, en EFL Trophy-seier og tre Awards of the Year Awards.

“Det har vært intenst i 48 timer, men med kamper som kommer fremover, følte vi det var veldig viktig å utnevne så raskt som mulig. Vi er veldig takknemlige til Steve og hans representanter for deres hjelp til å få dette til på en så betimelig måte.

«Vi er sikre på at du vil gi Steve en» Shrewsbury velkomst «og støtte ham og troppen i vår kamp for å forbedre vår ligaposisjon de neste ukene.»

Shrewsbury Town FC kom på 15.plass i 2019/20 sesongen i League One (Nivå tre i engelsk fotball). Første kamp er allerede søndag hjemme på Montgomery Waters Meadow når de tar mot Oxford City!

Kanskje du også liker

Burton Albion FC og manager Jake Buxton har blitt enig om å slutte samarbeidet etter 4 – 3 tapet mot Wigan Athletic

Burton Albion har bekreftet at manager Jake Buxton har forlatt klubben. The Brewers ble enig i kveld med Buxton etter deres 4 – 3 tap …

Les Mer

Ukens leder – Er Viggo Kristiansen tilregnelig?

Norges mest alvorlige drapssak med to små jenter som ble voldtatt og drept i 2001 er igjen i søkelyset etter at gjenopptagelses kommisjonen begjærte saken …

Les Mer

Niko Kovač ferdig i Bayern München

Bayern München bekrefter søndag at de har kvittet seg med Niko Kovac (48) som trener. Kroaten har vært under hardt press i den tyske storklubben helt …

Les Mer