Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Steve Cotterill ny manager for Shrewsbury Town FC

Shrewsbury Town Football Club er glad for å bekrefte ankomsten av Steve Cotterill.

Steve slutter seg til klubben med en imponerende rekord etter å ha vunnet Sky Bet League One og League Two med Bristol City og Notts County.

56-åringen hadde en langvarig karriere som spiss – spesielt med Wimbledon i første divisjon og Bournemouth i andre divisjon.

Administrerende direktør Ben Caldwell er glad for å ønske Steve velkommen til klubben og ser frem til å samarbeide med Shrewsburys nye manager.

«Vi er glade for å kunngjøre Steve Cotterill som ny manager for Shrewsbury Town Football Club, som har signert en tre og et halvt års kontrakt med klubben,» sa Brian.

56-åringen bringer en mengde ledererfaring med rundt 700 kamper hittil. Han har hatt mye suksess i løpet av sin lederkarriere, inkludert fem kampanjer, en EFL Trophy-seier og tre Awards of the Year Awards.

“Det har vært intenst i 48 timer, men med kamper som kommer fremover, følte vi det var veldig viktig å utnevne så raskt som mulig. Vi er veldig takknemlige til Steve og hans representanter for deres hjelp til å få dette til på en så betimelig måte.

«Vi er sikre på at du vil gi Steve en» Shrewsbury velkomst «og støtte ham og troppen i vår kamp for å forbedre vår ligaposisjon de neste ukene.»

Shrewsbury Town FC kom på 15.plass i 2019/20 sesongen i League One (Nivå tre i engelsk fotball). Første kamp er allerede søndag hjemme på Montgomery Waters Meadow når de tar mot Oxford City!

Kanskje du også liker

Charlie Austin tilbake i Queens Park Rangers på lån ut sesongen

Charlie Austin (31) er tilbake på Loftus Road og det på lån ut sesongen fra Premier League-klubben West Bromwich som er aktive i overgangsvinduet som …

Les Mer

Norwich City forsvarer sin avgjørelse på å permittere ansatte og kan tape opptil 35 millioner pund

Norwich City står på sin avgjørelse om å permittere ansatte i klubben, og Canaries forventes å tape opptil 35 millioner pund på grunn av coronaviruset. …

Les Mer

Carlo Ancelotti ny manager i Everton

Everton har i dag utnevnt Carlo Ancelotti som ny manager og kontrakten 60-åringen har skrivet under varer ut 2023/24-sesongen. Italieneren som ble sparket av Napoli …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly