Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Julianna Margulies fra The Good Wife blir med i The Morning Show

Gode nyheter til fansen av Apple TV+-serien The Morning Show,

Julianna Margulies fra The Good Wife som gikk på CBS Network fra 2009 til 2016 har fått rollen, som programlederen Laura Peterson i sesong 2 av den kommende sesongen av The Morning Show.

Skuespillerinnen blir med stjernene Jennifer Aniston og Reese Witherspoon, samt Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Bel Powley, Karen Puttman og Desean Terry. Tidligere annonserte sesong 2-gjestestjerner inkluderer Greta Lee, Ruairi O’Connor og Hasan Minhaj.

Siden Margulies avsluttet Good Wife-kapittelet i 2016, har hun dukket opp i AMCs mørke komedie Dietland, sesong 1 av Nat Geo-thrilleren The Hot Zone og sesong 5 av Showtimes Billions.

I 2019 var Margulies nær å reprise sin Emmy-vinnende Good Wife-rolle som Alicia Florrick i sesong 3 av spinoff-serien The Good Fight. Imidlertid ble det ikke noe (som hadde skuespilleren vist i tre episoder) fra hverandre fordi «CBS nektet å betale en sum [spør],» sa Margulies den gangen, og bemerket at CBS ønsket å betale henne en gjestestjernepris vs. hennes faste gebyr. “Jeg er ikke gjestestjerne; Jeg startet det hele med The Good Wife. Jeg ønsket å få lønn for meg og stå opp for lik lønn. Hvis Jon Hamm kom tilbake for en Mad Men-spinoff eller Kiefer Sutherland ønsket å gjøre en 24 spinoff, ville de bli betalt. »

The Morning Show sesong 2, som for tiden er i produksjon i Los Angeles, er planlagt å komme i 2021. Serien er basert på boka Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV gikk rett hjem for ett år siden, og det skal bli spennende å se om serien klarer å holde nivået oppe etter alt som skjedde i sesong 1. Det at Julianna Margulies (54) blir med i sesong 2 er gledelig. Har du ennå ikke sett sesong 1 så får du en smakebit av serien under!

Kanskje du også liker

Spillere og trenere som er linket til Newcastle United

Det har vært kjent den siste måneden at eieren av Newcastle United er i ferd med å selge klubben til The Public Investment Funds som …

Les Mer

Ukens leder – Black Weekend

Årets mest dustete tradisjon er nå ferdig, nemlig det amerikanske påfunnet Black Weekend og Black Friday. Det dreier seg om panisk handling og forferdelige impulskjøp …

Les Mer

James Maddison har signert ny kontrakt med Leicester City FC

Siden han kom fra Norwich City i juni 2018 har 23-åringen utviklet seg til et av Premier Leagues mest spennende unge talenter, i tillegg til …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly