Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ukens leder – Vi pynter til jul

Dette året har vært mildt sagt turbulent i de tusen hjem. Det rapporteres om heftig salg av utendørs julepynt og folk begynner rekordtidlig å pynte til jul. Hva kan dette være et resultat av? Jeg tror at det kan være en slags sjokkreaksjon. På den måten at det har blitt viktigere enn noen gang å ha det fint rundt seg i julemåneden.

Det blir en annerledes jul i år. Det blir mye hjemmekos og et intenst samvær med sine aller nærmeste. Det er nå en gang sånn at store nasjonale kriser knytter folk sammen. Men dette kan også gå skikkelig galt et sted. Ulykkelige forhold kan bli enda verre og når statlige instanser for familievern er satt ut av spill på grunn av restriksjoner er ikke dette spesielt heldig over tid., vi er på overtid med denne pandemien som fortsatt herjer. Lille Moss er nå å regne som et epi senter for smitte. De tre siste dagene er det registrert over 70 nye smittetilfeller av corona.

Men det er koselig å pynte til jul tidlig da. De fleste syntes nok dette er koselig men personlig orker jeg ikke så mye styr med det. Jobber nok som det er og jeg pleier å jobbe mye i jula da folk normalt sett handler mye, det er jo også en litt rar greie og det virker som om folk handler jevnt over mye slik at man ikke har fått de handelstoppene man hadde regnet med. Markedet på generell julehandel har vært jevnt over høyt og det virker, som om de fleste innretter seg etter at det blir en annerledes jul.

Det er koselig å gå turer ute i nabolaget for tiden. Julelys og utepynt skyter opp overalt. Oppblåsbare snømenn, nisser, lys og annen utendørs julepynt florerer. Vi får mye tid til slikt nå enn før og vi er mye mer hjemme fordi juleselskaper, julebord, sosiale sammenkomster og konserter blir avlyst. Det er trist men på en måte greit når man tenker på hvordan situasjonen har blitt. Det handler om å være sikker og det har jeg inntrykk av at folk i stor grad tenker på!

Så derfor – Stay safe i jula og gjør julefesten så liten som mulig!

Ukens leder er skrevet av Lars Nicolai Skjølingstad som er ansvarlig for ukens leder, podcast. Vi kommer med en ny leder til uken. Vi gleder oss!

Kanskje du også liker

Giovani Lo Celso overgang til Tottenham er bekreftet – Christian Eriksen til Inter Milan

Vi er glade for å kunngjøre at vi har benyttet oss av muligheten til å konvertere lånet til Giovani Lo Celso fra Real Betis til …

Les Mer

Halvards Topp 20 julesanger – 2019

Julen er rundt hjørnet og jeg har alltid settet stor pris på å komme med en Topp 20 liste, det startet på min gamle blogg …

Les Mer

My Chemical Romance er gjenforent etter syv år i stillhet

Stillheten er brutt fra emo-heltene My Chemical Romance. Sist vi hørte fra New Jersey bandet var i 2012 da Gerard Way og hans venner spilte …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly