Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Se Bruce Springsteen and E Street Band fremføre på Saturday Night Live

Bruce Springsteen and E Street Band fremførte et par Letter to You-sanger live sammen for første gang som musikalsk gjest  Saturday Night Live på NBC i går.

Bruce Springsteen and E Street Band åpnet sitt SNL-utseende med en vakker, entusiastisk gjengivelse av «Ghosts»; tidligere på uken fortalte Springsteen til The Tonight Show at han var spesielt begeistret for å spille SNL foran et live publikum midt i et år der livemusikk nesten ikke eksisterte på grunn av coronaviruset.

Selv om det ikke var en fullpakket lokalet eller et utsolgt Broadway-teater, brakte Springsteen og E Street Band den samme energien til SNLs mindre publikum på både “Ghosts” og den andre forestillingen i går kveld med sangen “I’ll See You in My Dreams.”

På grunn av pandemien og Covid-19-forholdsreglene måtte E Street Bands grunnleggende bassist Garry Tallent og fiolinisten Soozie Tyrell utsette SNL-forestillingen. Springsteen twitret denne uken: «Garry og hans familie har det bra som Soozie, men vi takker Jack Daley fra Disciples of Soul for å ha kommet inn som erstatter.»

Bruce Springsteen and E Street Band dukket opp sist på SNL for deres jul 2015-episode, og fremførte «Meet Me in the City» og «The Ties That Bind» til støtte for deres nyutgivelse av The River på den tiden.

Kanskje du også liker

Soundgarden-overlevende er ivrige til å spille sammen igjen

Matt Cameron (Trommeslager og gitaristen Kim Thayil har snakket om at de overlevende bandmedlemmene skal spille sammen igjen. Begge snakket i kjølvannet av utgivelsen av …

Les Mer

Tidligere medlemmer fra Nirvana gjenforent sammen med St. Vincent, Beck og Dave Grohls datter for en kveld

De tidligere medlemmene av Nirvana ble gjenforent for en kveld på Heaven is Rock & Roll Gala på Palladium i Los Angeles lørdag kveld. Det …

Les Mer

Morgan Schneiderlin klar for Nice

I dag ble det klart at den tidligere Southampton FC, Manchester United og nå sist i Everton ble klar for den franske klubben Nice. Morgan …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly