Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Se Bruce Springsteen and E Street Band fremføre på Saturday Night Live

Bruce Springsteen and E Street Band fremførte et par Letter to You-sanger live sammen for første gang som musikalsk gjest  Saturday Night Live på NBC i går.

Bruce Springsteen and E Street Band åpnet sitt SNL-utseende med en vakker, entusiastisk gjengivelse av «Ghosts»; tidligere på uken fortalte Springsteen til The Tonight Show at han var spesielt begeistret for å spille SNL foran et live publikum midt i et år der livemusikk nesten ikke eksisterte på grunn av coronaviruset.

Selv om det ikke var en fullpakket lokalet eller et utsolgt Broadway-teater, brakte Springsteen og E Street Band den samme energien til SNLs mindre publikum på både “Ghosts” og den andre forestillingen i går kveld med sangen “I’ll See You in My Dreams.”

På grunn av pandemien og Covid-19-forholdsreglene måtte E Street Bands grunnleggende bassist Garry Tallent og fiolinisten Soozie Tyrell utsette SNL-forestillingen. Springsteen twitret denne uken: «Garry og hans familie har det bra som Soozie, men vi takker Jack Daley fra Disciples of Soul for å ha kommet inn som erstatter.»

Bruce Springsteen and E Street Band dukket opp sist på SNL for deres jul 2015-episode, og fremførte «Meet Me in the City» og «The Ties That Bind» til støtte for deres nyutgivelse av The River på den tiden.

Kanskje du også liker

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager. Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da …

Les Mer

Middlesbrough FC har signert Yannick Bolasie på lån fra Everton ut sesongen

Everton-vingen Yannick Bolasie har gått med på en avtale med Middlesbrough på utlån resten av sesongen 2020/21. Landslagsspilleren på Den demokratiske republikken Kongos herrelandslag i …

Les Mer

Better Call Saul er fornyet med en sjette og siste sesong vil komme i 2021

Better Call Saul har blitt fornyet for en sjette og siste sesong av AMC. Sony Pictures TV produserte serien har overlevert Emmy-nominerte spin-offen til Breaking …

Les Mer