Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

God jul

Julen er her, endelig litt ro i sjela og kjærligheten til familien og venner er stor, samtidig har vi en alvorlig pandemi i tankene, årets jul er ikke som andre tidligere jul vi har hatt tidligere år. Årets jul går inn i historien, noen vil si og tenke at dette er stusselig, trist og ja det er det. Samtidig må vi ta det innover oss og unne oss litt kos, hygge sammen med våres kjære.

2020 har vi sett hvor brutalt livet kan være, du vet aldri hvor kort livet kan være, i morgen kan du dø og det får deg til å tenke litt ekstra, og kanskje var det dette vi tenkte, litt mer forsiktig og ta vare på de sårbare rundt oss har vært nummer 1 siden 13.mars. Årets jul blir annerledes, ingen store selskaper, fester og store tilstelninger. Stusselig?

JA…

Ingen tvil, samtidig får vi tenkt utenfor våres lille kohort og så får vi tenke hvor bra vi har det. Coronaviruset er ikke noe å leke med, det er alvor og da blir årets jul deretter, ta vare på deg selv, kos deg sammen med familien, venner, lev bare lev, lad batteriene til nyttår og så får vi ta det deretter. Når batteriene er oppladet så er vi klare for et nytt år og forhåpentligvis er 2021 bedre år enn 2020, som definitivt går inn i historien som kan sammenlignes med 1940, forskjellen er krig/pandemi.

Kos deg med kalkun, pinnekjøtt, ribbe, pizza eller noe annet med god drikke, kos deg med julebakst, nissen kommer med julegavene og kanskje kysser han mamma på kinnet. Personlig skal jeg feire julen sammen med pappa, bonusmamma «Min lille kohort». 2 og 3.juledag blir feiret sammen med gode venner «Toppen 3». Så ja jeg følger reglene til Espen Nakstad og co!

Halvard Henry med Venner ønsker sine lesere en riktig god jul og godt nyttår. Ta vare på deg selv, følg reglene, bruk munnbind og forhåpentligvis kommer hjelpen rundt hjørnet. Vi kommer fortsatt til å levere mye artikler, ukens leder og podcast.

God jul

Kanskje du også liker

Manuel Pellegrini ny manager for Real Betis

Real Betis har utnevnt tidligere Real Madrid, Manchester City og West Ham-trener Manuel Pellegrini som deres manager fra neste sesong på en treårskontrakt, sier La …

Les Mer

Kellye Nakahura fra M*A*S*H er død

Kellye Nakahara som er mest kjent som sykepleier Kellye på den ikoniske tv-serien M * A * S * H, er død i en alder …

Les Mer

Metallica – Ride the Lightning er 35 år i dag

Ride the Lightning er det andre studio albumet til det amerikanske heavy metal-bandet Metallica, ble sluppet på denne dagen i dag i 1984. av det …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly