Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

President Trump har et ansvar for det som skjer i Washington

Akkurat nå topper Donald J. Trump alt av presidenter. Historisk sett kommer presidenten til å bli husket for en ting og det er å være et narsissistisk svin. At en president i et land som anser seg om verdens mektigste land og delvis schizofrent kan gjøre akkurat hva han vil, og det uten konsekvenser ja da har du et stort problem som må gjøres noe med.

Det som skjer på Capitol Hill i kveld er planlagt skuespill, oppvigleri og Trump bør straffes hardt sammen med garantert flere som har gått over det normale. Det er mange som mener dette er skremmende, ja det er skremmende at en president gjør akkurat hva han vil.

Nå ser vi konsekvensene. USA har et stort problem som de vil slite med i lang tid fremover. USA er et land med store forskjeller, rasismen er dyp og mangfoldet er under angrep. Alkurat nå er Donald J. Trump tidenes verste president. At jeg skulle få lov til å si at Trump er verre enn Richard Nixon så jeg aldri komme!

Akkurat nå er USA angrepet av en person og han heter Donald Trump. Supporterne med Proud Boys i spissen er med på angrepet på kongressen vil bli husket i mange år fremover. På tide å vise muskler USA, Vis at dere er et land som ikke tåler et kupp som dette!!

Halvard Henry med Venner mener Presidenten har ansvaret alene og bør straffes deretter. Dette er et angrep mot alt et demokrati står for. Statsminister Erna Solberg har i kveld gått ut på Twitter med denne meldingen:

Vinner av årets valg Joe Biden talte i kveld der han sa dette:

– La meg være tydelig. Demokratiet vårt er under angrep.

– Scenene og kaoset i hovedstaden reflekterer ikke USA eller hvem vi er. Det vi ser nå er et lite antall ekstremister som er dedikerte til ulovlighet.

– Dette må stoppe nå.

– Jeg ber presidenten om å gå på nasjonalt TV nå og kreve at demonstrantene stanser denne beleiringen.

På vei ut av pressekonferansen sier Biden på spørsmål om han er bekymret for presidentinnsettelsen:

– Jeg er ikke bekymret for min sikkerhet, ikke for innsettelseseremonien. Nok er nok.

Det har nå blitt bekreftet natt til torsdag at kvinnen som ble skutt i kongressen er død. Dette skriver blant annet Michael Del Moro fra MSNBC på Twitter. Vi kan ikke kalle dette kuppet for terror, bokstavelig talt er det et kupp og når du har en gjeng med pøbler fra ytterste høyre med sørstatsflagg, så er ikke tankene langt unna fra nasjonalisme som er skremmende. Avslutningsvis er det kontroll nå på Capitol Hill «inntil videre». USA har et seriøst stort problem som de må få fjernet og han heter Donald J Trump!

Redaktør får ikke sagt det nok. Det som skjedde i kveld er skremmende og det som har skjedd er dramatisk, og det skaper blod, kaos, lovløshet som det journalisten Anders Giæver i VG skriver i en artikkel på VG, som kan leses her med et trykk på linken

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/kR819k/blod-kaos-og-lovloeshet

Få Trump stilt for riksrett og sett inn Mike Pence til Joe Biden tar over som ny president. Tross alt vant Biden valget 2020. Problemet er neppe løst med det første, men dramaet som har skjedd på Capitol Hill i Washington, USA er dramatisk. Skremmende og trist som vi i Halvard Henry med venner er trist som faen!

Kanskje du også liker

Rush dominerer strømmetjenester etter Neil Pearts død

Rush dominerer strømmetjenester og salg av deres omfattende katalog steg i USA i dagene etter trommeslageren Neil Pearts død, ifølge Billboard. Nyhetene om Pearts død …

Les Mer

Filmanmeldelse: Onward

Redaksjonen med Lars Nicolai Skjølingstad tok med familen sin på førpremieren på Onward eller på norsk Fremad på Odeon kino i Moss. Vi lo mye, …

Les Mer

Endelig er supergruppen Killer Be Killed tilbake med ny musikk og nytt album kommer 20.november

Det har vært stille i seks år fra supergruppen Killer Be Killed med medlemmer fra Converge, Mastodon, Soulfy, The Dillinger Escape Plan. 20.november kommer den …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly