Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Hva har Donald J Trump klart på de fire årene han satt som president i verdens mektigste land

Reklame

I ettermiddag ble det klart. Den 45 presidenten Donald Trump satt seg på et helikopter til Florida. Det vi har vært vitne til de siste fire årene er en narsissistisk president som spredd mer splittelse blant folket i USA. Oppsummeringen de siste fire årene er dette:

Muren som Trump hadde håpet skulle komme skjedde ikke. mye snakk, veldig mye snakk, men opp under ett kom ikke muren opp «Takk og pris». USA var et land for alle som vil flytte til landet «Helt til Trump ble president, da gikk han bombastisk ut mot papirløse immigranter, eksperter mente at dette var ikke USA og mangfoldet under Trump fikk seg en knekk. Det har ikke vært noen tvil på de fire årene med Trump som president har rasismen økt og forskjellene har blitt enorme, hetsen mot muslimene, meksikanerne og andre innvandrergrupper i USA har vært truet!

Da Trump ble valgt inn som president på denne tiden i 2017 gikk han sterkt ut å sa jeg skulle skulle være den beste presidenten i USAs historie. Oppsummeringen på de fire årene er rett og slett at USA er mer splittet noensinne, stormingen av Kongressen for 14 dager siden med fem døde sier sitt, landet med 328,239,523 millioner innbyggere har mye å slite med. Frank Smith sier til NRK:

 Det skal mer til for å skremme meg, sier Frank Smith i dag om volden 6. januar. Men han beskriver stormingen av Kongressen som «overraskende, forferdelig og ødeleggende».

– Mine raseerfaringer med Amerika forteller meg at dersom afrikanskamerikanere hadde gjort det, så hadde mange flere av dem blitt drept i den situasjonen. Så det viser frem litt av den dobbeltstandarden som eksisterer her i USA.

Fire år med Trump – Mine tanker er at ham må stilles for riksrett. Det å hause opp til hat og vold som det han gjorde denne mørke onsdagen for 14 dager siden er nå historisk. De som mener president Trump gjorde en bra jobb på de fire årene er nok supporterne hans og det er derfor godt å se at USA har fått en ny president i dag onsdag 20.01.21. En ny historie ble skrivet i dag og dagene, ukene, månedene blir spennende.

Løftene Trump klarte å holde var dette:

Sile ut muslimer

Senke skattene

Fjerne reguleringer

Bruke mer penger på militæret

Trekke seg fra Paris-avtalen

Omforme rettssystemet

De fire årene med Donald John Trump har vi sett en president som har vært rasist, president som er en dårlig taper som valgte å forlate Washington med å legge igjen et brev til den nye presidenten Joe Biden (78) som der med ble historisk. Trump har altså valgt å ikke være til stede under innsettelsen. Det er over 150 år siden en avtroppende president har droppet denne seremonien.

Den 46 presidenten Joseph Robinette Biden Jr. vil ha mye arbeid å gjøre for å samle den stolte nasjonen igjen som aldri har vært så splittet som landet er nå. Jeg har stor tro på at 78-åringen vil gjøre en god jobb som landet nå trenger. Det USA trenger nå er å få ned tallene på døde av Covid-19, og få amerikanerne til å bli samlet igjen!

Hva synes du om de fire årene med Trump som USAs president? Har Trump vært en god eller dårlig president?

Kanskje du også liker

Ny musikk mars – del 2, 2020

I siste del av ny musikk først som lovet skulle komme på siste dag i mars skal du få den store gleden til å se …

Les Mer

Managere som har fått sparken eller måtte gi seg hittil i 2019/20 i engelsk fotball

Vi snakker 16.november og senest i går fikk Michael Jolley (42) sparken etter kun 620 dager i jobben som manager i League 2-klubben Grimsby Town. …

Les Mer

Sosialt samvær har fått seg en solid ripe i lakken i 2020

Sosialt samvær har fått seg en solid ripe i lakken i 2020. Nå er det bare å isolere seg til 14 desember, vær så snill …

Les Mer