Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Middlesbrough FC har signert Yannick Bolasie på lån fra Everton ut sesongen

Reklame

Everton-vingen Yannick Bolasie har gått med på en avtale med Middlesbrough på utlån resten av sesongen 2020/21.

Landslagsspilleren på Den demokratiske republikken Kongos herrelandslag i fotball på 31 år har ennå ikke gjort en opptreden for Carlo Ancelottis side så langt i 2020/21.

Boro har kommet nær å signere Bolasie i de to siste overgangsvinduene bare for at overgangen skulle falle gjennom ved begge anledninger. Bolasie’s avtale med Everton er over til sommer, så da kan 31-åringen velge hvilken klubb som blir hans neste arbeidsgiver!

Boro-sjefen sier at hans ankomst er et stort løft.

«Jeg har kjent Yannick i mange år,» sier Warnock i en uttalelse. “Jeg spurte ham om han kunne hjelpe oss til slutten av sesongen og få litt trening samtidig.

Vi kan ikke forvente underverker, men han er en god gutt, og han kan spille forskjellige posisjoner for meg. Han vil være god i garderoben, og det er et stort løft for oss. »

Siden debuten for Hillington Borough FC i 2006 har Yannick spilt for blant annet Plymouth Argyle, Bristol City, Crystal Palace, Everton og siden 2019 har vingen vært på lån hos Aston Villa, Anderlecht, Sporting CP.

Yannick kan få sin debut for Middlesbrough FC allerede til lørdag borte mot Norwich City i Sky Bet Championship!

Kanskje du også liker

I dag er det 27 år siden trommeslageren, Jeff Porcaro i Toto døde

En av grunnene til jeg ble fan av Toto i en alder av 12 år var Jeff Porcaro på trommer og i dag er det …

Les Mer

Plateanmeldelse: Kirk Windstein – Dream In Motion

Jeg skal være så brutal ærlig at jeg har aldri vært noen stor fan av Sludge Metal-heltene Crowbar, i alle fall inntil nå for nå …

Les Mer

Spiral: From The Book of Saw

Spiral: From The Book of Saw er den kommende niende skrekkfilm fra filmserien SAW. Spiral er regissert av Darren Lynn Bousman, og skrevet av Josh …

Les Mer