Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Northampton Town har sparket Keith Curle og assistenten Colin West

Reklame

League one-klubben Northampton Town har i kveld sparket den tidligere Wimbledon, Manchester City-spilleren etter tre år som manager, hans assistent Colin West med fortid i Sunderland har også måtte gå ut portene på Sixfields Stadium.

Keith Curle (57) ble ansatt i The Cobblers 1.oktober, 2018 som styrte klubben til 125 kamper, 47 seire, 32 uavgjorte, 46 tap. Prosentdelen var på 37,6.

Styrelederen Kelvin Thomas sier i en uttalelse til klubbens nettside:

Denne avgjørelsen ble tatt med et tungt hjerte, men at det var til klubbens beste.

«Vi har enorm respekt for Keith og Colin, og vi vil alltid skylde dem en takknemlighet for opprykket de oppnådde, men vi føler at det nå er nødvendig med en endring,» sa han.

«Våre resultater, og spesielt vår mangel på mål, har etterlatt oss i en veldig vanskelig posisjon i ligaen, og vi mener at denne avgjørelsen er til det beste for klubben når vi kjemper for å beholde vår League 1-status.

«Keith og Colin forlater oss med vår takk og våre beste ønsker og deres tid i klubben vil gå ned som en suksess, spesielt å lede oss gjennom den vanskelige perioden med Covid 19.»

U-18 trener Jon Brady har blitt satt som midlertidig manager som får hjelp av Ian Sampson og Marc Richards.

«Jon har en stor erfaring både som spiller og manager, han har også god kunnskap om klubben og våre yngre spillere, og vi er heldige som kan ringe til ham,» sa Cobblers styreleder.

«Han vil bli assistert av Ian Sampson og Marc Richards. Begge er med rette Northampton Town-legender, de har enorm erfaring i spillet og en dyp kunnskap om og hengivenhet for klubben, og jeg er sikker på at alle supportere vil bli med meg og ønske Jon, Ian og Marc vel.

«Selv om supportere kanskje ikke kan delta på kampene for øyeblikket, er støtten de tilbyr like viktig som alltid. Det har vært en utfordrende sesong utenfor banen, og vi kan ikke takke fansen nok for den fortsatte støtten. Vi har nå en veldig viktig 20 kamper igjen i sesongen, og vi vet at de kommer rett bak oss. «

Kanskje du også liker

Bury FC har fått utsettelse til tirsdag til klokken 17:00 for å fullføre salg og unngå utkastelse fra EFL

Bury FC har blitt gitt til klokken 17:00 på tirsdag for å fullføre et salg som vil forhindre dem fra å bli kastet ut fra …

Les Mer

I dag er det 36 år siden Echo & The Bunnymen slapp sitt legendariske album Oceans Rain

På denne dagen i dag i 1984 slapp post-punk-bandet Echo & The Bunnymen sitt fjerde studioalbum Ocean Rain, som gikk rett inn på 4.plass på …

Les Mer

Vi skal komme oss gjennom dette – Dette fikser vi, men historien vil bli forandret etter coronaviruset har blitt beseiret!!

Vi er nå inne i en krevende tid som tar på oss alle. Vil vi komme sterkere ut av denne vanskelige tiden når vi beseirer …

Les Mer