Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Northampton Town har sparket Keith Curle og assistenten Colin West

League one-klubben Northampton Town har i kveld sparket den tidligere Wimbledon, Manchester City-spilleren etter tre år som manager, hans assistent Colin West med fortid i Sunderland har også måtte gå ut portene på Sixfields Stadium.

Keith Curle (57) ble ansatt i The Cobblers 1.oktober, 2018 som styrte klubben til 125 kamper, 47 seire, 32 uavgjorte, 46 tap. Prosentdelen var på 37,6.

Styrelederen Kelvin Thomas sier i en uttalelse til klubbens nettside:

Denne avgjørelsen ble tatt med et tungt hjerte, men at det var til klubbens beste.

«Vi har enorm respekt for Keith og Colin, og vi vil alltid skylde dem en takknemlighet for opprykket de oppnådde, men vi føler at det nå er nødvendig med en endring,» sa han.

«Våre resultater, og spesielt vår mangel på mål, har etterlatt oss i en veldig vanskelig posisjon i ligaen, og vi mener at denne avgjørelsen er til det beste for klubben når vi kjemper for å beholde vår League 1-status.

«Keith og Colin forlater oss med vår takk og våre beste ønsker og deres tid i klubben vil gå ned som en suksess, spesielt å lede oss gjennom den vanskelige perioden med Covid 19.»

U-18 trener Jon Brady har blitt satt som midlertidig manager som får hjelp av Ian Sampson og Marc Richards.

«Jon har en stor erfaring både som spiller og manager, han har også god kunnskap om klubben og våre yngre spillere, og vi er heldige som kan ringe til ham,» sa Cobblers styreleder.

«Han vil bli assistert av Ian Sampson og Marc Richards. Begge er med rette Northampton Town-legender, de har enorm erfaring i spillet og en dyp kunnskap om og hengivenhet for klubben, og jeg er sikker på at alle supportere vil bli med meg og ønske Jon, Ian og Marc vel.

«Selv om supportere kanskje ikke kan delta på kampene for øyeblikket, er støtten de tilbyr like viktig som alltid. Det har vært en utfordrende sesong utenfor banen, og vi kan ikke takke fansen nok for den fortsatte støtten. Vi har nå en veldig viktig 20 kamper igjen i sesongen, og vi vet at de kommer rett bak oss. «

Kanskje du også liker

NBC har kansellert Perfect Harmony etter kun en sesong

Det kommer neppe som en stor overraskelse at Bradley Whitford (The West Wing) nye serie Perfect Harmony ble i dag kansellert etter kun en sesong …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien: Superbandet Cream ble grunnlagt i 1966

Dagen i dag i musikkhistorien Jack Bruce, Ginger Baker og Eric Clapton dannet Cream i dag i 1966. Trioen varte bare i to år, og etterlot seg noen klassiske innspillinger inkludert …

Les Mer

Niko Kovač ferdig i Bayern München

Bayern München bekrefter søndag at de har kvittet seg med Niko Kovac (48) som trener. Kroaten har vært under hardt press i den tyske storklubben helt …

Les Mer