Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Jonathan Woodgate utnevnt som manager for AFC Bournemouth for resten av sesongen

Reklame

AFC Bournemouth kan bekrefte at Jonathan Woodgate har avtalt en kort avtale som klubbens hovedtrener til slutten av sesongen.

41-åringen har vært midlertidig for Cherries siste fem kamper, etter Jason Tindalls avgang.

På den tiden har Woodgate registrert tre seire, uavgjort og et tap, og holdt nullen i tre kamper og gikk videre til kvartfinalen i FA Cup for bare andre gang i klubbens historie.

AFC Bournemouths administrerende direktør, Neill Blake:

”Jonathan sin profesjonalitet og ledelse har imponert styret siden han påtok seg rollen som midlertidig leder i vanskelige omstendigheter.

”Lagets prestasjoner og resultater har blitt bedre under hans lederskap, og til og med vårt tap på Queens Park Rangers på lørdag var en oppvisning som fortjente et bedre resultat.

“Når vi går inn i en avgjørende del av sesongen er stabilitet og klarhet av største betydning for alle i klubben.

«Med dette i tankene og etter å ha avsluttet et omfattende søk etter en ny manager, tror vi Jonathan er den beste kandidaten til å lede laget for sesongens siste 15 kamper.»

Thierry Henry, David Wagner og Patrick Vieira har vært knyttet til rollen, men styret til Cherries har valgt å utnevne Woodgate på en kortsiktig avtale.

Fredag sa tidligere Real Madrid, Leeds og Tottenham Hotspur-stjerne Woodgate at han ikke ble intervjuet for jobben. Men han vil nå fortsette med alt det nåværende bakrompersonalet som forblir i stillingen, ifølge rapporter.

Den Nunthorpe-fødte forsvareren tjente åtte landskamper for England i løpet av en seniorkarriere som strakte seg over 18 år.

Woodgates eneste tidligere ledererfaring kom i Middlesbrough. Han ble utnevnt sommeren 2019 etter at Tony Pulis ble sparket av Middlesbrough.

Woodgate ble imidlertid fritatt fra sine plikter etter en sesong, med en rekord på ni seire fra 41 kamper i alle konkurranser.

Hans første kamp med ansvar for Cherries på permanent basis blir onsdagens hjemmekamp mot Cardiff City på Vitality Stadium.

Kanskje du også liker

Altered Carbon er kansellert av Netflix etter to sesonger

Netflix har valgt ikke å bestille en tredje sesong av den sinnebøyende, kroppsutvekslende sci-fi-serien Altered Carbon. Ssesong 2 er på åtte episoder av cyberpunk-dramaet, som …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – I dag er det 40 år siden Ian Curtis fra Joy Division tok sitt liv

Dagen i dag i musikkhistorien Ian Kevin Curtis (15. juli 1956 – 18. mai 1980) var en engelsk singer-songwriter og musiker. Han var forsanger og …

Les Mer

Sylvain Sylvain – Gitaristen i punk glam rock-bandet New York Dolls er død

Sylvain Sylvain, gitarist til det innflytelsesrike amerikanske punk-glamrockbandet New York Dolls, er død av kreft i en alder av 69 år, ifølge en uttalelse som …

Les Mer