Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Daft Punk gir seg etter 28 år

En av de mest tidenes hypeste duo i musikkhistorien har i dag gått ut å sagt at de er ferdig som duo. Her er min favoritt fra Daft Punk som var aktive fra 1993 til 2021. Duoen ga ut fire studioalbum og et soundtrackalbum.

Daft Punk var en fransk elektronisk musikkduo dannet i Paris i 1993 av Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bangalter. De oppnådde popularitet på slutten av 1990-tallet som en del av den franske housebevegelsen; de hadde også suksess i årene etter, og kombinerte elementer av house musikk med funk, techno, disco, rock og synthpop. De var en av de mest innflytelsesrike duo/gruppe i dansemusikkhistorien.

i USA er Daft Punk store etter å ha samarbeidet med Kanye West, Pharrell Williams, The Weeknd og Nile Rodgers ra Disco funk-bandet Chic. Det er nå offisielt slutt for en av historiens største duoer, som har vært aktiv siden tidlig 90-tallet. Daft Punk etterlater seg mange fans som wr garantert er lei seg over nyheten som er en verdensnyhet. Duoen var aktiv fra 1993 til 2021!

Her er mine seks favoritter med duoen som går inn i historien og forhåpentligvis blir det ikke en avslutning for godt, men at kongene av housemusikk kommer tilbake om fem eller ti år? Hvem vet, uansett er dagens nyhet en kjempenyhet som mange skriver, snakker om og synes garantert er trist for mange fans over hele verden!

Daft Punk var aktiv fra 1993 til 2021. Tusen takk!!

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse: Sauen Shaun filmen -Farmageddon

Vi tok med gjengen fra redaksjonen med på Odeon Kino i Moss for å se Sauen Shaun filmen Farmageddon, som hadde premiere i november 2019. …

Les Mer

De gjenlevende medlemmene av Power Trip snakker ut for første gang etter Riley Gales bortgang

Mandag kveld, bare noen få uker etter at en dypfrysing førte Texas til randen av et sammenbrudd i det elektriske rutenettet, samlet de overlevende medlemmene …

Les Mer

Ny musikk først – Februar del 1, 2020

Vi er nå inne i en ny deilig måned og vi går mot lysere tider og med mye ny musikk der ute i den store …

Les Mer