Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Paul Gascoigne er tilbake på spriten, men insisterer på at han kan kontrollere den

Den tidligere stjernen i Newcastle United og England innrømmer at han alltid vil være alkoholiker, sier at han kan begrense mengden han drikker.

Fotballlegenden Paul ‘Gazza’ Gascoigne drikker igjen, men hevder at han nå er i stand til å kontrollere hvor mye sprit han hiver inn på.

Gazza innrømmer at han «alltid vil være alkoholiker», sier 53-åringen fra Dunston, Gateshead, at han kan begrense seg til «et par glass vin eller noen glass øl.»

Det tidligere Newcastle United, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough og landslagsspilleren til England problemer med sprit som førte til en rekke med rehabilitering er godt dokumentert.

Nå drikker han igjen – men sier at han bare gjør det når han vil. «Jeg vil alltid være alkoholiker,» sa han til The Sun, «men nå kan jeg ta et par glass vin, og jeg har noen øl.

«Ikke hver dag, men når jeg vil.»

Gazza legger til: «Jeg drikker ikke når for å si det slik – hvis jeg vil ha en drink, vil jeg ta en drink. Hvis jeg ikke vil ha en, vil jeg bare la den være, noe som ikke er det rette, men jeg har vært sånn i evigheter. »

Men han har sverget å holde seg unna brennevin og sier: «Jeg er på toppen av ting for øyeblikket. Jeg nyter livet.»

Gazza avslørte tidligere da han ikke hadde alkohol at han dro til tatoveringsstallen for å dempe enhver trang til å ta turen til puben.

Han sa til Daily Star: «Jeg får tatoveringer fordi jeg elsker dem, og jeg har ikke noe annet å gjøre.

«Hvis jeg ikke går til tatoveringene drar jeg på puben og drikker. For å være ærlig, vil jeg heller gå til tatovøren min. »

I mellomtiden har Paul blitt stilt opp for den italienske versjonen av I’m A Celebrity Get Me Out From Here!

Gazza isolerer seg for øyeblikket på et hotell i Milano før han drar ut til showets beliggenhet i Honduras.

«Denne italienske er på ti uker,» sa han, «Du spiser ris, og jeg håper det vil gi meg en god solbrunhet og jeg slutter med å røyke.

«Jeg pusser på italiensk for øyeblikket. Jeg kan forstå mer enn jeg kan snakke, men jeg har det bra.»

Gazza ble et kjent navn i Italia i løpet av hans tre år lange periode på Lazio på 90-tallet.

Han fortsatte: «Jeg har møtt noen av deltakerne. Jeg vet ikke hvem de er og mange av de unge jentene kjente meg heller ikke.

«Men en mann som var en Lazio-supporter falt på kne foran meg og begynte å be. Det var litt pinlig.»

Glansdagene er over for lengst og den tidligere helten har gått tilbake til flasken som er trist. Vi føler og håper på at Paul Gascoigne kommer seg unna alkoholen for det er ingen tvil om at helten ikke tåler alkohol!

Kanskje du også liker

Ukens leder – Handling på rødt nivå

Etter at myndighetene igjen innførte rødt nivå på Covid-19 her i Norge ble det innført munnbind og økte avstandsregler i alle butikker samt mengdekontroll på …

Les Mer

Burton Albion FC og manager Jake Buxton har blitt enig om å slutte samarbeidet etter 4 – 3 tapet mot Wigan Athletic

Burton Albion har bekreftet at manager Jake Buxton har forlatt klubben. The Brewers ble enig i kveld med Buxton etter deres 4 – 3 tap …

Les Mer

Takk for alt 2020 – Dere har ikke gitt meg noe positivt – 2021 blir garantert et bedre år

Året 2020 startet med at jeg gikk med krykker til februar etter jeg ble kjørt ned av en person som var ruset på en del, …

Les Mer