Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Chris Wilder er ferdig som manager i Sheffield United

Som vi skrev her på Halvard Henry med Venner på fredag så var Sheffield United manager Chris Wilder ferdig. Nå har klubben selv bekreftet nyheten at 53-åringen forlater klubben etter fem år.

På klubbens nettside står det som følgende:

«Styret og Chris Wilder, som har klart Blades til mer enn 100 seire på sine nesten fem år på Bramall Lane, tok avgjørelsen etter diskusjoner.

«Vi er sikre på at alle supportere over hele verden vil bli med oss ​​og takke Chris for hans harde arbeid, engasjement og ekspertise i å drive klubben. Nå vil klubben rette oppmerksomheten mot å fullføre sesongen så sterkt som mulig, og hvis vi r rykket ned , for å forberede oss til Sky Bet Championship. Vi bekrefter vår intensjon om å holde kjernen i spillergruppen sammen og vil fortsette å investere ytterligere i akademiet og førstelaget for å plassere oss i en best mulig posisjon for fremtiden. »

Chris Wilder kommenterte:

«Å være manager i Sheffield United har vært en spesiell reise og en jeg aldri vil glemme. Jeg var glad for å få muligheten tilbake i 2016 og har gledet meg over suksessen vi har oppnådd, inkludert to kampanjer og en høyeste Premier League-avslutning noensinne. Jeg vil takke alle som har bidratt til klubbens prestasjoner underveis, inkludert spillerne, personalet og spesielt supporterne. »

Paul Heckingbottom (43) som har hatt ansvaret for Blades U-23 siden han kom til klubben i juli i fjor, og som også tidligere har ledet Hibernian og Barnsley vil ta kontroll over førstelaget til slutten av inneværende sesong. Wilders assistent Alan Knill vil forbli i klubben og jobbe sammen med den tidligere Bournemouth-sjefen Jason Tindall, som vil bli med Uniteds førstelagstrener.

Første kamp for Paul Heckingbottom er allerede nå i ettermiddag da Sheffield United spiller borte mot Leicester City.

Kanskje du også liker

Alexi Laihos dødsårsak avslørt

Alexi Laihos dødsårsak er avslørt. I følge et Instagram-innlegg av Kimberley Goss, som var i en kort periode gift med Laiho i 2002 og beskriver …

Les Mer

Dominik Szoboszlai klar for RB Leipzig

Dominik Szoboszlai (20) har bestemt seg for å bli RB Leipzig i januar-overgangsvinduet, ifølge Sky i Tyskland. Avtalen er nær å bli avsluttet med hans …

Les Mer

Nick Kamen: Model og artist er død

Modell, sanger Nick Kamen er død i en alder av 59 år. En venn av familien hans bekrefter nyheten overfor BBC. Ivor Neville «Nick» Kamen …

Les Mer