Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ukens leder – Kanalbrua i Moss slår sprekker

Moss har det mest tafatte kommunestyret i verden på enkelte ting. Det største problemet til kommunen er samferdsel. Uansett hvilket parti som har politisk overvekt står vi nå ovenfor et gigantisk problem både politikere og samtlige mektige privatpersoner skyver foran seg, nemlig samferdselen i Moss og her i byen er samferdsel ensbetydende med en ting:

Det er det totale kaos!

Kaos blir det når hverken byens innbyggere eller det styrende organ bare tenker på seg selv og er veldig flinke til å begynne på nye ting enn å fullføre de. Kan man si at de fleste her i byen med ledende politiske verv har ADD? Det virker litt sånn når Bane Nor siste påfunn er å stenge Fjordveien å bygge en femten meter høy støttemur som egentlig ingen har sagt ja til å tegne eller bygge bra nok så langt i prosjekteringen.

Knutepunktet her i Moss begynner nå fra Kambo ved rushtider som strekker seg helt ned til Kanalbrua. Rushtiden blir for ordens skyld lengre å lengre da trafikken øker og øker og nå har man endelig satt foten ned for ytterligere bygging på Jeløy og det var på tide. Nok er nok!! Vi glemmer å huske på at 1/3 av Moss er på andre siden av Kanalbrua å den begynner å slå sprekker. Det er en realitet!! Ikke tull! Jeg har selv stått under å både hørt å sett det!!

Det er på det rene at vi må få opp farta på alle måter før broen detter ned. Nå er trafikkbelastningen ganske betydelig og hvis det fortsetter med økningen vil den ligge på 32.000 biler i døgnet innen 2024 og det er uforsvarlig mye. Likevel er det noen mennesker i Moss som vil forsøke å få åpnet brua for gjennomgang av båter?? Det er en fullstendig skivebom som viser totalt mangel på gangsyn. Vi liker tydeligvis å kjøre i kø eller?

Nok er nok! Se til å få ut fingeren å gjør noe før hele brua raser sammen. Det er nesten så en vurderer å foreslå å bare fylle igjen kanalen på grunn av trygghetsspørsmålet.

Ukens leder kommer tidligere i denne uken fra Lars Nicolai Skjølingstad som også har ansvarlig for podcasten. Bildet eies av Halvard Henry med Venner!

Kanskje du også liker

God Friended Me er kansellert av CBS etter to sesonger

God Friended Me vil avslutte etter denne sesongen av sin andre sesong,  bekrefter bransjenettstedet Variety. Serien vil nå gå på CBS i en to-timers seriefinale …

Les Mer

Carol Lynley – best kjent fra filmen The Adventure Poseidon er død

Skuespillerinnen Carol Lynley, mest kjent for sin rolle i filmen The Poseidon Adventure fra 1972 døde hjemme i sitt hjem i Pacific Palisades tirsdag etter …

Les Mer

Rafa Benitez slutter i Kina da Midtøsten-konsortiet avventer Mike Ashleys rettsavgjørelse

Spanjolen og hans trenerteam har bekreftet at de ikke lenger jobber for den kinesiske klubben. Rafa Benitez har de siste to årene vært manager for …

Les Mer