Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Carrie Ann Inaba forlater The Talk for å fokusere på hennes helse

Den siste tiden har det stormet rundt underholdningsprogrammet The Talk. I går kunngjorte verten Carrie Ann Iaba (53) at hun tok permisjon fra CBS. Inaba delte nyheten via en video på hennes sosiale mediekontoer.

«Jeg ønsker å fortelle deg personlig at jeg har bestemt meg for å ta permisjon fra The Talk for å fokusere på mitt velvære,» sa Inaba i videoen. «Jeg vet at dere forstår: Helsen er det viktigste.» (Se hennes fulle kunngjøring via videoen nedenfor.)

Inabas avgjørelse kommer etter at tidligere Sharon Osbourne forlot The Talk i slutten av mars etter en omstridt diskusjon på luften om den britiske TV-personligheten Piers Morgans kommentarer om Meghan Markle var rasistiske. I episoden 10. mars snakket Osbourne inderlig for å forsvare både vennen hennes, Morgan, og seg selv fra mistanke om å være rasistisk, i prosessen snakket hun ofte over medprogramleder Sheryl Underwood noe som fikk noen seere til å kritisere Osbournes oppførsel.

I en offentlig unnskyldning dagen etter skrev Osbourne at «ble defensiv og tillot min frykt og redsel for å bli beskyldt for å være rasistisk til å ta over. Det er veldig få ting som sårer hjertet mitt mer enn rasisme, så å føle meg assosiert med det som snurret meg raskt! Jeg er ikke perfekt, jeg lærer fremdeles som oss andre og vil fortsette å lære, lytte og gjøre det bedre. »

Showet gikk på pause mens en intern gjennomgang ble gjennomført. Da CBS kunngjorde at Osbourne dro i slutten av mars, la den til at Osbornes oppførsel «overfor hennes medvert under episoden 10. mars ikke stemte overens med våre verdier for en respektfull arbeidsplass.»

The Talk har gått siden 18.oktober, 2010 og det har blitt laget 2.033 episoder av Talkshowet. Carrie Ann Inaba har vært en del av showet siden 2017.

Kanskje du også liker

James Lipton fra Inside the Actors er død 93 år gammel

James Lipton, som avløste den dramatiske kunsten gjennom oppfattende, mest beundrende intervjuer med kjendisskuespillere som vert for Bravo TV-serien Inside the Actors Studio, døde mandag …

Les Mer

Northampton Town har sparket Keith Curle og assistenten Colin West

League one-klubben Northampton Town har i kveld sparket den tidligere Wimbledon, Manchester City-spilleren etter tre år som manager, hans assistent Colin West med fortid i …

Les Mer

Home and Away er farlig nær til å bli sparket etter 31 år

Home and Away risikerer å bli sparket etter mer enn 31 år på TV, ifølge rapporter. Den australske såpeserien som har et viet publikum i …

Les Mer