Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Last Kingdom gir seg etter sesong 5

Last Kingdom’s kommende femte sesong blir  den siste.

Det var Deadline som nevnte det først at Netflix-serien som er basert på Bernard Cornwells Saxon Stories-romaner avsluttes med sin ti episoder i femte sesong, hvor produksjonen for tiden er i gang i Ungarn.

Alexander Dreymon, som spiller som den saksiske krigeren Uhtred fra Bebbanburg, sa i en uttalelse: » Det å spille Uhtred i fem sesonger har vært en fantastisk reise.»

Ansvarlig produsent Nigel Marchant: «Med en så lojal fanbase er vi glade for å gi seerne en sjanse til å følge Uhtred på neste trinn i hans episke oppdrag, hvor ikke alle overlever.»

Den femte og siste sesongen er angivelig basert på den niende og tiende boken i Cornwells 13-delt serie. Det er laget hittil 38 episoder av The Last Kingdom som hadde premiere på BBC Two 10.oktober, 2015. Etter sesong 2 ble ferdig har serien vært på Netflix – Se traileren av serien under!

Kanskje du også liker

DeAndre Yedlin klar for Galatasaray SK

Newcastle United-forsvarer DeAndre Yedlin har sluttet seg til Galatasaray. Den amerikanske landslagsspilleren sin kontrakt går ut til sommeren og reiste til Tyrkia i helgen og …

Les Mer

Filmanmeldelse: The Best of Enemies

The Best of Enemies er en film fra 2019 som er basert på sann historie fra 1971. Svarte fikk ikke lov til å gå på …

Les Mer

Friends: The Reunion – 17 år senere – Er gjenforeningen bra?

Jeg var spent lenge om Friends kom til å gå hjem hos meg etter så mange år borte fra skjermen? Det har vært snakk om …

Les Mer