Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Theo Walcott har signert en toårskontrakt med barndomsklubben Southampton FC

Theo Walcott (32) som er på utlån fra Everton signerer en permanent toårig avtale med Southampton FC når Everton-kontrakten hans utløper på slutten av sesongen.

Walcott kom tilbake til St Mary’s på et sesonglån i oktober, 15 år etter at han debuterte for The Saints som 16-åring.

Han har scoret tre mål på 22 kamper for klubben så langt denne sesongen.

“Jeg er ikke sikker på at jeg ordentlig kan uttrykke hvor glad jeg er over dette,” sa Walcott, som har 47 England-landskamper.

“Southampton er en klubb som betyr så mye for meg og det har vært utrolig spesielt for meg å ha tilbrakt denne sesongen på St Mary’s. Men å nå få muligheten til å komme tilbake i ytterligere to år betyr så mye for meg , både personlig og profesjonelt.

“Jeg vil takke klubben, lagkameratene og fansen for at jeg føler meg så velkommen tilbake hit, og jeg gleder meg til å fortsette å trekke i skjorten de neste par sesongene. Forhåpentligvis i det tid kan vi også lage noen spesielle minner.

“Jeg vil også si takk til alle i Everton, som har vært så gode mot meg gjennom hele min tid i klubben, og jeg ønsker dem lykke til i fremtiden.”

Etter å ha kommet gjennom klubbens akademi ble Walcott Saints yngste førstelagsspiller noensinne da han debuterte som 16 år og 143 dager i august 2005.

Vingen gikk til Arsenal i 2006 og scoret 108 mål på 397 kamper over 12 år før han ble solgt til Everton i en avtale på 20 millioner pund i januar 2018.

32-åringen kom tilbake til sørkysten på overføringsfristdagen i fjor høst etter å ha kjempet for vanlig førstelagsfotball på Goodison Park.

“Theo har hatt en veldig god innflytelse for oss denne sesongen. Han er en veldig profesjonell spiller som gjør ting på riktig måte og har en veldig positiv innvirkning ikke bare på våre unge spillere, men på garderoben som helhet,” sier manager Ralph Hasenhuttl i en uttalelse.

“Han forstår måten vi vil spille på, han har vist stort engasjement og han har også vist hvordan han kan være en viktig del av spillet vårt. Jeg tror han er en spiller som kan fortsette å hjelpe oss de neste to årene, så jeg er glad for at han har sagt ja til å bli hos oss. “

Kanskje du også liker

Your Honor er fornyet – Sesong 2 kommer i 2022

Gledelig nyheter til fansen av Your Honor. Showtime Networks har i dag bekreftet sesong 2 med Bryan Cranston “Breaking Bad” i hovedrollen som dommeren Michael …

Les Mer

Se Foo Fighters og Brian Johnson covre AC/DCs Back In Black på Vax Live

Foo Fighters slo seg sammen med Brian Johnson på scenen på Global Citizen’s Vax Live-konsert for å covre AC/DCs klassiker Back In Black. Dave Grohl …

Les Mer

Lille er seriemestere i Frankrike

Lille vant sin første topptittel på ti år på søndag og slo Angers for å sikre at de endte over regjerende mestere PSG. Lille ble …

Les Mer