Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Macclesfield FC: Reformert klubb som blir med i North West Counties Premier Division neste sesong

Macclesfield FC starter 2021-22 sesongen i North West Counties Premier Division som er på nivå 9 og 1o i engelsk fotball.

Den opprinnelige Macclesfield Town ble avviklet av High Court i september 2020.

Lokal forretningsmann Robert Smethurst kjøpte eiendelene måneden etter. med den tidligere landslagsspilleren til Wales i Robbie Savage i styret og Danny Whitaker tar over som manager.

De ble deretter ommerket som Macclesfield FC.

Macclesfield sier at de er glade over å bli plassert i den divisjonen med sesongen som starter 31. juli.

Klubben ble opprinnelig startet som Macclesfield i 1874, før den ble reformert som Macclesfield Town FC i 1946 etter slutten av andre verdenskrig.

En 15-årig periode i den engelske fotballligaen endte til slutt i 2012, The Silkmen kom tilbake til League Two som National League-mestere i 2018.

Imidlertid hadde de store økonomiske problemer helt siden opprykkssesongen og de rykket ned fra League Two i august 2020 etter at English Football League vant en anke mot et suspendert poengfradrag. De ble deretter avviklet i High Court med gjeld på over £ 500.000 og utvist fra National League.

Macclesfield er en by og kjøpstad i Cheshire i England med litt over 50,000 innbyggere. Det er det administrative senteret og det største tettstedet i distriktet Macclesfield. Den tidligere fotballstjernen Peter Crouch (Liverpool FC, Tottenham, Stoke City og musikeren Ian Curtis (Joy Division) er fra Macclesfield.

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien – I dag er det 40 år siden Ian Curtis fra Joy Division tok sitt liv

Dagen i dag i musikkhistorien Ian Kevin Curtis (15. juli 1956 – 18. mai 1980) var en engelsk singer-songwriter og musiker. Han var forsanger og …

Les Mer

Liverpool FC har solgt Marko Grujic til FC Porto

FC Porto har signert midtbanespilleren Marko Grujic for  10,5 millioner pund fra Liverpool, som også forventes å selge angrepsspilleren, Taiwo Awoniyi til Union Berlin for  …

Les Mer

Tom Meighan – Tidligere vokalist i Kasabian forlater Kasabian på grunn av personlige problemer

Den tidligere vokalisten i det britiske bandet Kasabian, Tom Meighan har påberopt seg skyldig i vold tidligere i denne uken. Meighan er dømt til 18 …

Les Mer