Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Friends: The Reunion kommer på HBO Nordic 27.mai

Den etterlengtede gjenforeningen av Friends kommer endelig til HBO Max.

Friends: The Reunion vil debutere på WarnerMedia-strømmetjeneste 27. mai (HBO Max eies av WarnerMedia, som også er morselskapet til CNN.)

Arrangementet, som samler stjernene Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer skulle være en viktig del av HBO Max-lanseringen i mai i fjor, men ble forsinket på grunn av koronaviruspandemien.

Før du blir spent på muligheten for å se hva som skjedde med Ross, Rachel, Chandler, Joey, Monica og Phoebe etter den siste episoden i 2004 må du huske at dette er et gjensyn, men det er ikke en gjensynsepisode.

Stjernene i NBC-sitcom, som gikk i ti sesonger kommer tilbake til showets originale lydbilde på Warner Bros for en uskrevet feiring av det elskede showet i virkeligheten, ifølge HBO Max.

Det vil også være mange spesielle gjester, inkludert Justin Bieber, Lady Gaga, Tom Selleck, Reese Witherspoon og Malala Yousafzai, hvor av noen dukket opp i showet mens andre er fans.

Selv om det er et år senere enn opprinnelig planlagt er gjenforeningsdebuten fortsatt et stort øyeblikk for HBO Max. Friends er en av de største og viser at tjenesten har og en kostbar en på det. Wall Street Journal rapporterte i 2019 at HBO Max betaler $ 425 millioner for å gjennomføre repriser av serien i fem år.

Ettersom strømmetjenester kjemper for forbrukernes tid og penger er innhold fortsatt en stor driver for å få inn abonnenter. Så å ha en serie som Friends og eksklusive arrangementer som dette gjensynet er enormt viktig for HBO Max abonnentvekst og bunnlinje.

WarnerMedia rapporterte i april at HBO og HBO Max har 44,2 millioner abonnenter og 63,9 millioner verdensomspennende abonnenter.

Friends debuterte i 1994 og fulgte misforholdene til singler som bor i New York City, er en av de mest populære og elskede sitcoms i TV-historien og fikk et nytt liv med yngre generasjoner takket være strømmetjenesten, Netflix.

Friends: The Reunion er ute på HBO Max 27.mai. Om gjenforeningen blir en suksess blir spennende å se, det er bare å glede seg til å benke seg foran tv-en og se Chandler, Joey, Ross, Monica, Phoebe og Rachel. Deres vennskap ble en allemannseie fra 1994 til 2004. Her i Norge vil spesialepisoden bli sendt på HBO Nordic!

Kanskje du også liker

Morecambe FC klar for EFL League One

Morecambe er mest kjent for å være byen ved Irskesjøen og TV-serien The Bay som ble sendt på NRK i påsken er også filmet i …

Les Mer

Jimmy Greaves er død

Den tidligere spissen i England og Tottenhams rekordmålscorer Jimmy Greaves er død i en alder av 81 år. Greaves begynte sin karriere med Chelsea før …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien

Three Dog Night startet et to-ukers løp på 1.plass på Billboard i USA med sin versjon av Randy Newmans Mama Told Me Not To Come …

Les Mer