Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Knut Marius Djupvik m/ band – City Scene, Fredrikstad

Vi tok turen til Fredrikstad for å se Knut Marius Djupvik m/band. Vi fikk se gutter i kjempeslag og de ytterste musikerne i Norge leverte fete toner, så Kulturavdelingen havnet i siget med huet først! Det ble levert toner i alle tenkelige sjangere og former. Til og med opera!

Denne konserten leverte og vi er nesten blitt bortskjemte med gode konserter nå og det har faktisk blitt to konserter på rad og det med norsk musikk,  som vi anmelder! WTF! Dette har ikke skjedd på lenge. Vi kan ikke annet si at vi er begeistret så det holder!

Smittevernet var bra og opplegget var supert og vi ble henvist til egne bord og hvis du heiste flagget ved bordet fikk du servering. Vi ble plassert på Bord nummer 3,  To meter unna gutta på scenen,  stjerneplass for to musikkfrelste. Lokalet tok imot 100 stk gjester og alle hadde det bra Mennesker i alle aldre var representert.

Knut Marius Djupvik er en høyt utdannet rytmisk musiker fra Tomrefjord i Møre og Romsdal og ble først kjent som vinner av The Voice i 2013 produsert av TV2. Premien der var en platekontrakt, senere ble han spurt om å være med i Stjernekamp som han takket ja til og vant samtidig Stjernekamp.

Med seg på scenen hadde han disse kvalitetsmusikerne som hadde en stor opptreden.

Trommer – Marius Simonsen

Orgel : Håkon Marius Pettersen

Bass : Johnny Sjo

Sologitar/rytme : Tommy Kristiansen

Låtene vi likte. Help from my friends. Joe Cocker. Bruno Mars med help. Ærlig. På kav tomrefjordsk. He du prøvd å elske Easy fra sett Rocking in the free world. Neil Young Satisfy you. Ikkje gå de vill Kan du hjelpe meg å hjelpe.

Medley fra stjernekamp

Chess. (Husker ikke hva det var) Love shine i light Become so num. Limp Bizkit. Iron Maidens Run too the hills. Cant get enough of it Run.

Ekstranummer

Knut Marius sang opera arien Nessun Dorma fra Turandot. Tårene sprutet og smelte til med Show must go on av Queen.

En enorm avslutning på en koselig kveld. Hadde det gått an å gitt terningkast 7 hadde vi gjort det!

Terningkast 6

Konsertanmeldelse av kulturavdelingen i Halvard Henry med Venner Lars og Synnøve Skjølingstad.

Kanskje du også liker

Topp 10 filmer du bare må se i sommer

Etter en pause med denne posten kan redaktør gledelig komme med en glad nyhet. Topp 10 filmer du bare må se er endelig tilbake. Denne …

Les Mer

Derby County under administrasjon – 12 minuspoeng er aktuelt

Derby County kommer til å gå i administrasjon på grunn av økonomiske problemer. Klubben, som er til salgs, sa at til tross for forhandlinger med …

Les Mer

Facebook utestenger Trump til 2023

Facebook kunngjorde fredag at tidligere president Donald Trump vil bli suspendert fra plattformen til minst 7. januar 2023 – to år fra da han opprinnelig …

Les Mer