Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ukens leder – Halvard Henry med Venner har vært inne i en vanskelig tid – Nå ser vi fremover

Det har mildt sagt vært en anstrengende tid for Halvard Henry med Venner og ukens hendelser kunne ført til at vi gikk fra hverandre. Konflikter oppstår i arbeidslivet også i vårt eget prosjekt og meningene er mange og ikke alltid inkluderende slik meningen var fra starten. Det ble nesten koronaskilsmisse i samarbeidet.

Det har vært to årsaker til det. Det ene at det har vært en farlig trend i samarbeidet og det andre har vært at koronasituasjonen har vært som er krevende. Et av samarbeidets grunnpilarer er at Det Er Lov Å Gjøre Feil og hele redaksjonen har gått litt imot sine egne premisser og egne roller! Litt tatt ut av munnen til webmaster: Det ble ikke gøy å holde på når stemningen ble så anstrengt. Vi lovte hverandre tidlig i samarbeidet at vi skulle si alt og ikke legge skjul på noe. Der feilet vi da vi sluttet med det!

Spenningen i mellom redaktør og programleder ble også satt under kraftig press da man måtte ta det store kvalitetsansvaret i innholdet i podkasten selv. Grunnen til det var at gjestene falt ifra på grunn av smittefrykt og at det ble vanskelig å få noen fremdrift da planlegging av sendeplaner falt bort. Det ble bestemt litt over hodet på hverandre at man bare skulle kutte ut visse deler av innholdet på Halvard Henry med Venner uten å helt tenke i gjennom hva det innebar. Det ble til slutt en stressmengde som ikke var til å takle, særlig for programleder som til slutt stilte spørsmål om sin egen rolle og til og med vurderte å kutte ut spalten Ukens Leder

Ting ble blåst ut av proporsjoner og da ble det ikke gøy lenger for noen å fortsette, saken er det at vi i redaksjonen er veldig glade i hverandre og trenger hverandre for å kunne ha det bra i lengden. Det er bra både for vår faglige og vår tekniske utvikling! Både Redaktøren, programlederen og webmaster trenger dette prosjektet i sitt daglige liv å virke. Dramaet var i gang og telefonlinjene har glødet i hele dag.

Det er nå sånn at vi er tre personer i teamet og alle er like viktige på hver vår måte. Det er samarbeidet og lagmaskinen som driver oss fremover! Ikke nødvendigvis antall klikk og antall lyttere. Det er ikke så viktig i lengden hvis vi ikke kan ha det bra med hverandre alle tre. Derfor har det vært viktig og kommunisere. Selv voksne bommer på dette helt graverende punktet. Så kanskje dette samarbeidet i Halvard Henry med Venner trenger å ha medarbeidersamtaler?

Nå var planene egentlig lagt med å kutte ut samarbeidet men det er viktig å være klare på et par ting – dette samarbeidet er krevende ja, men også svært produktivt! Noen begynner å fiske som hobby, andre samles rundt en figur som er noe ustabil, men har et tungt navn og et godt hjerte. Og som tør å ta det tunge ansvaret både som frontfigur og Redaktør. En redaktør som er til for å lage litt støy og å presse oss til nye høyder med ganske realistiske krav.

Vi må i alle fall ikke glemme et par viktige ting. Det er – Respekt, ærlighet og å ikke være redde for å feile. Vi er bare mennesker tross alt.

NB

Alt det Lars Nicolai skriver i denne ukens spesielle leder er noe jeg står 100 % bak. Det har vært en meget spesiell uke der telefonen har gått varm. Derfor er det også godt å se at vi klarer å roe oss ned å fokusere på fremtiden, vi kommer til å gi deg mye fremover og helt ærlig en redaktør som det jeg er bør gi og ta.

Ukens leder og podcast er offisielt tilbake men det blir i mindre skala fremover, det handler rett og slett om mye. Tor Arne Pettersen som er Webmaster har jobb på Clas Ohlsson, Lats Nicolai Skjølingstad som er ansvarlig for for nevnte podcasten og ukens leder jobber på Asko, i mens undertegnede jobber i en barnehage. Vi har alle en jobb og da kommer Halvard Henry med Venner som hobby og lidenskap!

Vi har vært kamerater hele tiden, men av og til trenger også vi en pause. Derfor er denne søndagen en gledelig dag. Vi har klart å forsone oss og vi blir sterkere sammen om å være ærlig med hverandre! Det er det venner er for!!

Mvh

Lars Nicolai Skjølingstad og Halvard Henry Weum

Vi gleder oss til fremtiden!

Kanskje du også liker

Alan McLoughlin – Tidlig irsk landslagsspiller er død

Den tidligere Irland og Portsmouth-midtbanespilleren Alan McLoughlin har gått bort i en alder av 54 år. Alan har også spilt for klubber som Swindon Town …

Les Mer

Ukens leder – Et svalestup i en ny skandale?

Byggeprosjektene rundt omkring i Moss, enten de er store eller små så har de en ting til felles. De blir ofte åpnet lenge før de …

Les Mer

Kylie Jenner er gravid – Venter sitt andre barn med Travis Barker

Tirsdag bekreftet Kylie Jenner at en ny baby var offisielt på vei, og avslørte nyheten via en rørende Instagram -video som beskrev de siste månedene …

Les Mer