Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sneaker Pimps er endelig tilbake med nytt album på 18 år

I mai avslørte Sneaker Pimps sin retur ved å kunngjøre Squaring the Circle – deres første album på 18 år. Nå har 90-tallets trip-hop-pionerne delt de to første singlene av prosjektet: «Fighter» og tittelsporet.

«Fighter» ser co-vokalist Simonne Jones ta ledelsen, mens «Squaring the Circle» ser henne i duett med grunnlegger Chris Corner. «Fighter ’er et bønn om mot og styrke mot rådende psykiske helsekriser. ‘Squaring the Circle’ (via Nietzsche) er en inderlig ode til evig retur av kjærlighet, i møte med desperat motgang, ”forklarte grunnlegger Liam Howe i en uttalelse. «Kontrasterende i naturen, forhåpentligvis beskriver disse sangene mangfoldet og essensen av det nye albumet.»

“Det har tatt mange år og mange falske starter å få Sneaker Pimps tilbake i spillet. Noen ganger [trenger du] å gjøre noe, og la universet ta kontroll, ”tilføyde Corner. “Jeg er stolt og lettet over å si at det endelig skjer. Vi har offisielt ny musikk. ”

Squaring the Circle ble skrevet, fremført og produsert av Corner og Howe som ble spilt inn i Sawtooth Studios i Pioneertown, California og The Tower Studios i London. Den er planlagt for en 10. september-utgivelse og kan forhåndsbestilles via Bandcamp!

Det gleder meg veldig at Sneaker Pimps er tilbake etter 18 år borte. De har ikke kommet med noe nytt siden deres tredje studioalbum Bloodsport kom ut i 2002. Trioen Chris Corner, Liam Howe, Simmone Jones holder til i Hartlepool, England som kom tilbake i 2015 som har jobbet med nytt album siden som endelig har fått tittelen Squaring the Circle, som er ute på strømmetjenester 10.september!

Kanskje du også liker

Jason Newsted som var bassist i Metallica fra 1986 til 2001 blir ikke erstatteren til David Ellefson

Jason Newsted vil ikke bli med i Megadeth, ifølge et Instagram-innlegg av kona Nicole. Siden Megadeth-bassisten David Ellefson ble løst fra pliktene i forrige uke …

Les Mer

Ukens leder – Påskehilsen fra redaksjonen

Etter en ukes pause er vi tilbake med en ny ukens leder av Lars Nicolai Skjølingstad. I uke 15 har vi en påskehilsen fra redaksjonen …

Les Mer

320 millioner seere så EM finalen mellom England – Italia

Et globalt publikum på 328 millioner mennesker meldte seg inn for å se Euro 2020 -finalen, bekrefter UEFA i dag. Gareth Southgates gutter tok seg …

Les Mer