Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ukens leder – Talormade en sukkerbombe i Oslobukta

Lars Nicolai Skjølingstad og hans familie var på en liten ferie i hovedstaden tidligere i denne uken. Her er ukens leder  fra vår selveste leder for podcast/ukens leder anbefaler Talormade!

Redaksjonen med Lars Nicolai i spissen er stor fan av Oslo som rett og slett ikke til å unngå denne koselige kafeteriaen Talormade. Talormades beste utsalg ligger ved vannkanten i den nye bydelen i Oslo som fortsatt ikke er helt ferdigstilt i Oslobukta, dette er en liten sukkerbombe i den nye bydelen som er allerede en attraksjon. Mennesker strømmer til fra nær og fjern for å kose seg medDonuts og den gode milkshaken. Stilen på Talormade er praktisk, dynamisk og velsmakende. Høy fokus på ferske råvarer!

Konseptet til Talormade dreier seg om hjemmelagde smultringer og kaffe i alle varianter pluss et stort utvalg av juicer og drikker. Jo mer sukker jo bedre virker det som og det lønner seg å ha noen tusen meter i beina før man inntar noe herifra, jo mer kalorier jo bedre, og man vet jo av erfaring at donuts, eller smultringer ikke er helsemat akkurat. Derfor kan det være lurt å legge turen en sløyfe rundt omkring i Oslo før man ender opp på Talormade!

Hvis man er ute etter noen sunne alternativer her så finnes ikke de, men det er heller ikke meningen. Talormade har flere utsalg i Oslo men vi drar alltid på det i Oslobukta. Favoritten er uten tvil donut menyen som er en stor konkurrent til det amerikanske Dunkin Donut konseptet. Talormade har forøvrig utsalg på Paleet og Lilo Gård. I tillegg har de et sted sentralt hvor alt bakes fresh til kunden, mulig å få med donuts i hele esker med seg hjem også og selve eskene er freshe.

(Bildene er tatt og eies av Lars Nicolai Skjølingstad).

Vi elsker dette konseptet og Redaktøren i Halvard Henry med Venner falt pladask for dette. Selv om det ikke er bra for helsen nødvendigvis er Talormade absolutt verdt et besøk!

Ja vi elsker Donuts!

Trykk på linken til Talormade. Du vil få en fantastisk donuts-opplevelse som vi anbefaler leseren.

https://talormade.no/?fbclid=IwAR1CrsRmw1_excdaCkmXH90ueRbOO89vQ0TJiSu-806gayRAlUjilrw4A7k

Vi kommer med en ny ukens leder om en uke. Hva vår gode venn kommer med da blir spennende å se. Til da er det bare å nyte den fantastiske sommeren vi har om dagen!

God sommer!!

Kanskje du også liker

Tidligere Newcastle United, West Ham manager Glenn Roeder er død

Tidligere Watford, West Ham, Newcastle og Norwich-sjef Glenn Roeder er død i en alder av65 år etter lang sykdom, har League Managers Association kunngjort. Roeder, …

Les Mer

Steve Bruce ny manager i Newcastle United

Sommeren største snakkis i Premier League er hvilken manager Newcastle United skulle gå for, og nå i formiddag ble det klart. Den tidligere storspilleren med …

Les Mer

Dave Grohl bekrefter at supergruppa Them Crooked Vultures blir gjenforent

Foo Fighters frontfigur Dave Grohl har bekreftet at han har til hensikt å gjenforene Them Crooked Vultures, hans supergruppe med Queens of the Stone Age-sanger …

Les Mer