Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Liverpool FC har solgt Marko Grujic til FC Porto

FC Porto har signert midtbanespilleren Marko Grujic for  10,5 millioner pund fra Liverpool, som også forventes å selge angrepsspilleren, Taiwo Awoniyi til Union Berlin for  6,5 millioner pund.

Grujic som er en serbisk landslagsspiller var forrige sesong på utlån i Porto, og spilte 28 seriekamper og åtte Champions League kamper for de portugisiske-gigantene.

Nigerianske Awoniyi (23)  scoret fem mål på 22 utlånte kamper hos det tyske laget Union Berlin forrige sesong.

Liverpool har forhandlet om 10% salgsklausuler i begge avtaler.

Grujic ble Reds-manager Jurgen Klopps første signering i klubben da han kom fra Røde Stjerne Beograd i januar 2016 for 5,1 millioner pund.

Han spilte 16 kamper for Liverpool, mens han var også lån på Cardiff City, Hertha Berlin og Porto.

Awoniyi som begynte i Liverpool i august 2015 har ikke deltatt i klubben og fikk bare arbeidstillatelse til å spille i Storbritannia i mai.

Han har vært på utlån i FSV Frankfurt, NEC Nijmegen, Royal Excel Mouscron, Gent, Mainz og Union Berlin i løpet av sin tid i Liverpool.

Kanskje du også liker

Carlo Ancelotti sparket av Napoli

Napoli har sparket manager Carlo Ancelotti mindre enn tre timer etter at han ledet klubben inn i sluttspillet i Champions League. Serie A-klubben hadde ikke …

Les Mer

Leverage er tilbake på TV og blir den første TV-serien på den nye strømmetjenesten IMdb TV

Gjør deg klar for en kriminalitetsbølge: Leverage som gikk i fem sesonger fra 2008 til 2012 på TNT Network kommer tilbake med nye episoder i …

Les Mer

ABC Network sendeplan for høsten 2020

Modern Family og How to Get Away with Murder er ferdig som serier etter mange år med suksess, men ABC vil fremdeles ønske mange gamle …

Les Mer