Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gary Cahill forlater Crystal Palace etter to sesonger

Den tidligere England-forsvareren Gary Cahill har kunngjort at han har forlatt Crystal Palace etter to sesonger i Premier League-klubben.

35-åringen fikk 47 kamper i alle konkurranser for Palace siden han kom til Selhurst Park-klubben på en toårig avtale som gratis agent etter at han ble frigitt av Chelsea sommeren 2019.

Den tidligere midtstopperen til Bolton Wanderers og Aston Villa klarte ikke å komme til enighet om en ny kontrakt med Eagles etter flere ukers samtaler.

I en uttalelse publisert på Instagram fra Cahill står det som følgende: «Etter mye tenking og overveielse kan jeg bekrefte at jeg har forlatt Crystal Palace FC etter to hyggelige to år. Jeg har virkelig likt tiden min i klubben, og jeg vil rette en oppriktig takk til alle som er involvert i klubben, spesielt fans og ansatte som ønsket meg velkommen i familien deres i Sør -London.

«Det har vært et privilegium å spille på Selhurst Park, spesielt i den første sesongen der jeg fikk oppleve atmosfæren som Eagles -fansen skaper på en kampdag. Å spille foran Holmesdale Road tribunen er et minne jeg vil sette særlig pris på.

«Jeg vil ønske klubben alt godt for fremtiden og ønske dem lykke til i den kommende sesongen.»

En hamstring skade påført mot tidligere klubb Chelsea i de siste ukene av kampanjen 2019/20 så Cahill savne mye av de første månedene av forrige sesong.

Cahill gjorde 20 opptredener da Palace endte på 14. plass i Premier League, og scoret sitt eneste mål for klubben under en 2-1-seier i Newcastle i februar.

Palace tar sikte på å erstatte Cahill, som fikk 61 landskamper på det engelske landslaget i løpet av sommerens overgangsvindu.

«Jeg vil ønske klubben alt godt for fremtiden og ønske dem lykke til i den kommende sesongen.»

En hamstring skade påført mot tidligere klubb Chelsea i de siste ukene av kampanjen 2019/20 så Cahill savne mye av de første månedene av forrige sesong.

Cahill fikk 20 kamper da Palace endte på 14. plass i Premier League, og scoret sitt eneste mål for klubben under en 2-1-seier i Newcastle i februar.

Palace tar sikte på å erstatte Cahill, som fikk 61 landskamper for England, i løpet av sommerens overgangsvindu.

Sør-London-klubben, administrert av Patrick Vieira etter Roy Hodgsons avgang har allerede signert forsvarsduoen Marc Guehi og Joachim Andersen fra henholdsvis Chelsea og Lyon på femårskontrakter i sommer.

Hvor veien går for Gary Cahill som er født og vokst opp i Dronfield i North East Derbyshire vites ikke, men det lov å spekulere om han velger nå å avslutte karrieren i Sheffield United som er det beste laget fra hans hjemtrakter. Om det ikke skulle bli Sheffield United som jeg spekulerer blir det garantert ikke stille rundt 35-åringen som i dag har valgt å avslutte karrieren i Crystal Palace!

Kanskje du også liker

På denne dagen i musikkhistorien – Johnny Cash døde i 2003

Den amerikanske sangskriveren Johnny Cash døde av respirasjonssvikt i en alder av 71. En av de mest innflytelsesrike musikerne på 1900-tallet, kjent som «The Man …

Les Mer

ZZ Top Spilte sin første konsert siden bassisten Dusty Hills død

ZZ Top spilte sin første konsert siden bassisten Dusty Hill døde i Tuscaloosa, Alabama, fredag. Selv om gitarist Billy Gibbons ikke snakket lenge om sin …

Les Mer

Mastodon er tilbake med nytt album – Hushed and Grim er ute 29 oktober

Som fan av Mastodon fra Atlanta, Georgia, USA er det en stor glede å komme med nyheten om rockerne er tilbake med ny musikk for …

Les Mer