Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Dyrepasseren Erik Cowie fra Tiger King er død

Dyrepasseren Erik Cowie som ble omtalt i den populære Netflix -dokumentaren Tiger King er død i en alder av 52 år.

Cowie ble funnet død i en leilighet i Brooklyn fredag, melder NBC News 4 New York. Han var bevisstløs da de første respondentene kom til stedet; ingen dødsårsak er ennå offentliggjort.

Cowie var en av dyrepasserne som pleide de eksotiske dyrene i Greater Wynnewood Exotic Animal Park i Oklahoma, tidligere eid av “Joe Exotic”, alias Joe Maldonado-Passage. Cowie ble intervjuet mye om dyrehagen og Joe Exotic i dokumentaren Tiger King i syv episoder, som debuterte i mars 2020 og ble en popkultursensasjon. Ifølge Nielsen så 34,3 millioner seere på Tiger King i løpet av de første 10 dagene av utgivelsen.

Dyrepasseren var i Joe Exotic sin dyrehage i fem år, Cowie vitnet senere mot sin tidligere sjef under rettssaken, og påsto at eldre tigre ble skutt og drept i dyrehagen. Cowie dukket også opp på Tiger King -gjenforeningsspesial som ble arrangert av Joel McHale.

Fenomenet “Tiger King” førte til en bølge av spin-off, men de har begynt å falme: En planlagt serie fra Amazon med Nicolas Cage i hovedrollen som Joe Exotic går ikke fremover. Peacock utvikler imidlertid fremdeles et manus for en kommende serie med John Cameron Mitchell i hovedrollen som Joe Exotic og Kate McKinnon som hans forhatte rival Carole Baskin.

Dokumentaren om Tiger King var en stor vinner for mange av oss i 2020. Ikke alt er underholdning og sannheten er stygg. Mest sannsynlig kom livet i veien for Erik Cowie som ikke taklet livet som kjendis etter livet hans ble snudd opp ned. Vi kommer med mer så fort vi vet mer om hans tragiske bortgang!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Martin Ødegaard klar for Arsenal

Arsenal har signert midtbanespiller Martin Odegaard fra Real Madrid mot et gebyr på rundt 30 millioner pund mens keeper Aaron Ramsdale har fullført en medisinsk …

Les Mer

Derby County under administrasjon – 12 minuspoeng er aktuelt

Derby County kommer til å gå i administrasjon på grunn av økonomiske problemer. Klubben, som er til salgs, sa at til tross for forhandlinger med …

Les Mer

Theo Walcott har signert en toårskontrakt med barndomsklubben Southampton FC

Theo Walcott (32) som er på utlån fra Everton signerer en permanent toårig avtale med Southampton FC når Everton-kontrakten hans utløper på slutten av sesongen. …

Les Mer