Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Devildriver skiller lag med gitaristen Neal Tiemann

DevilDriver har skilt lag med gitaristen Neal Tiemann. Bandet takket ham for hans bidrag gjennom årene, og sa «det var en ære å ha jammet med ham.» Tiemann spilte gitar i DevilDriver fra 2015 til i dag.

«Det er på dette tidspunktet vi kunngjør hvordan man skal skilles med Neal. Neal fylte ut på et tidspunkt da vi trengte ham mest, vi takker ham for hans turné- og sangskriving i DevilDriver … det var en ære å ha vært sammen med ham de siste seks årene. Adios Amigo og lykke til i det du gjør. Dez Fafara »

Ingen erstatning for Tiemann er kunngjort. Tiemann kommenterte også avgangen hans til Cesar Soto fra Man The Mute i en nylig livestream på Instagram og sa at han fortsatt er på god fot med bandet.

«Det er bra. Jeg var ikke fornøyd,» sa Tiemann. «Selvfølgelig, og jeg vet at de vet dette, men jeg ønsker dem alt godt og jeg snakker fortsatt med dem. Så det er bra.»

DevilDriver er et band fra restene i Coal Chamber som ble grunnlagt i 2002. Dez Fafara er det eneste medlemmet som har vært med fra starten til nå. Bandet holder til i Santa Barbara, California, USA og har gitt ut ni album siden 2003. Devildriver er aktuelle med et nytt album som har fått tittelen Dealing With Demons 11 som kommer ut til fredag. Første singel Keep Away From Me kan du se over!

Kanskje du også liker

Metallica saksøker LIoyds of London etter kansellert sør-amerikansk turné

I følge NBC, Los Angeles, saksøker Thrash metal-legendene Metallica, Lloyds of London for å ikke tilby dekning for deres søramerikanske turné som ble kansellert på …

Les Mer

David Ellefson har fått sparken i Megadeth

Megadeth har kunngjort at grunnlegger og bassist David Ellefson ikke lenger er i bandet. Nyheten kommer nøyaktig to uker etter at Megadeth offentlig erkjente påstandene …

Les Mer

Jimmy Greaves er død

Den tidligere spissen i England og Tottenhams rekordmålscorer Jimmy Greaves er død i en alder av 81 år. Greaves begynte sin karriere med Chelsea før …

Les Mer