Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Watford FC har utnevnt Rob Edwards til ny manager – som er klubbens åttende manager siden 2018

Watford FC har utnevnt tidligere Forest Green Rovers-sjef Rob Edwards til deres nye manager fra slutten av inneværende sesong.

Bekreftelsen følger etter Edwards avgang fra Rovers, klubben han nettopp har ledet til League Two-tittelen.

Forest Green hadde tidligere sagt at forhandlinger mellom Watford og Edwards fant sted «bak ryggen vår».

Nåværende Watford-sjef Roy Hodgson skal forlate Hornets på slutten av den nåværende sesong i Premier League.

Forest Greens eier Dale Vince sa til BBC Sport:

«Det tar litt av glansen fra opprykket. Hvis det er noen karma i fotball, vil de forsvinne i Championship og vi vil møte dem der om noen år.»

«Edwards sa at han hadde blitt rådet av Watford og hans agent til å holde det hemmelig for Forest Green, som jeg synes er ganske dårlig for dem. Det er dårlig fra Rob og han vet det.

«Jeg trodde jeg kjente ham bedre som person.»

Watford rykket ned fra Premier League etter tap av Hodgsons tidligere lag Crystal Palace lørdag.

I en uttalelse fra Watford:

«Rob hadde en kontraktsbestemmelse som tillot ham å forlate Forest Green Rovers når som helst for å diskutere jobbmuligheter i andre klubber, og Hornets er glade for å bekrefte samtalene våres som ble avsluttet i dag.»

39-åringen vil bli Watfords åttende faste manager siden starten av 2018.

Den tidligere landslagsspilleren for Wales tok over i Rovers i fjor sommer etter å ha trent Englands ungdomslag, og ledet Gloucestershire-klubben, som kom inn i Football League i 2017, til et første opprykk fra League Two.

Edwards har tidligere administrert Wolverhampton Wanderers på midlertidig basis og Telford United på heltid.

Han forlot Telford for å jobbe som trener i England U20, og ble til slutt utnevnt til hovedtrener for England U16 fra 2020 før han flyttet til Forest Green.

Det er ingen tvil om at Forest Green Rovers er skuffet over exiten til Rob Edvards. Det å være lojal i f0tballverden finnes ikke lenger og hvis 39-åringen har gått bak klubben til fordel for Watford FC er det forståelig klubben reagerer. Green Devils er fra  byen Nailsworth i grevskapet Gloucestershire, sørvest i England.

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse – Coda

Det er en grunn til at Coda vant oscar for beste film i 2022. Filmen handler om en pappa, mamma, bror som er døve. Den …

Les Mer

Ukens Leder: Nummer 52 – Godt nyttår

Året avsluttes som det begynte. I isolasjon, maskert til det ugjennkjennelig i butikken og på tå hev når det gjelder koronasmitte. Tilbake til et liv …

Les Mer

Anmeldelse: Raske Menn – 19 års jubileumsshow – Chat Noir

Kulturavdelingen til Halvard Henry med Venner tok turen til Chat Noir i Oslo og fikk med seg Raske Menns siste oppsetning. Raske Menn består av: …

Les Mer