Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

AC/DC er tilbake etter fire år pause med den besetning vi kjenner de mest for

Vokalist Brian Johnson, bassist Cliff Williams og trommeslager Phil Rudd er offisielt tilbake i AC/DC, som det første offisielle bildet av det gjenforente bandet viser.

Bildet bekreftet langvarige rykter, som først sirkulerte i 2018, om trioenes retur. Bandets frontfigur siden 1980 Johnson forlot bandet i 2016 etter å ha opplevd hørselstap, mens Rudd ble erstattet av en tilbakevendende Chris Slade på Rock or Bust-turnéen etter at han ble funnet skyldig i besittelse av narkotika og kom med drapstrusler i 2015. Bassist Williams trakk seg offisielt fra bandet i 2017.

Etter en lang periode med stillhet, vanlig praksis i ‘DC-verdenen, har det vært en strøm av aktivitet fra bandets leir den siste uken.

Lesere av lokalaviser i Teeside, Newcastle, Glasgow, Manchester og Birmingham ble møtt med uventede AC/DC-annonser mens de surfer på gårsdagens utgaver.

Halvsidesannonsene inneholder spørsmålet «Er du klar?» over den samme mystiske PWR-UP-logoen som dukket opp tidligere denne uken på en plakat utenfor Angus Youngs gamle videregående skole, Ashfield Boys, sørvest i Sydney.

Etter å ha aktivert sine sosiale mediekanaler på mandag ved å legge ut en kort video av bandets ikoniske lynlogo som er slått på, har de australske rockegigantene kanskje gitt et stort hint om tittelen på deres oppfølging av 2014s Rock Or Bust-album.

Velkommen herrer, det har gått for lang tid.

Her får du tre låter fra albumet The Razor’s Edge som er 30 år i disse dager. Et album som undertegnede setter stor pris på.

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien: Dire Straits startet ni ukers løp 1.plass på Billboard

Dagen i dag i musikkhistorien Dire Straits startet ni ukers løp på.1. plass på Billboard med albumet Brothers In Arms. Albumet er det syvende mest …

Les Mer

Gratulerer så mye med dagen Bono

Dagen i dag i musikkhistorien Paul David Hewson (Bedre kjent som Bono) som er vokalisten i legendariske (favorittene i U2 siden Rattle and Hum kom ut i 1988 …

Les Mer

Overtakelse av Newcastle United: Amnesty International er bekymret for Saudi Arabia-støttet konsortium

Amnesty International har skrevet til Premier League for å sine bekymringer for kjøpet av 300 millioner pund av Newcastle United av et konsortium av kjøpere …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly