Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

AC/DC er tilbake etter fire år pause med den besetning vi kjenner de mest for

Vokalist Brian Johnson, bassist Cliff Williams og trommeslager Phil Rudd er offisielt tilbake i AC/DC, som det første offisielle bildet av det gjenforente bandet viser.

Bildet bekreftet langvarige rykter, som først sirkulerte i 2018, om trioenes retur. Bandets frontfigur siden 1980 Johnson forlot bandet i 2016 etter å ha opplevd hørselstap, mens Rudd ble erstattet av en tilbakevendende Chris Slade på Rock or Bust-turnéen etter at han ble funnet skyldig i besittelse av narkotika og kom med drapstrusler i 2015. Bassist Williams trakk seg offisielt fra bandet i 2017.

Etter en lang periode med stillhet, vanlig praksis i ‘DC-verdenen, har det vært en strøm av aktivitet fra bandets leir den siste uken.

Lesere av lokalaviser i Teeside, Newcastle, Glasgow, Manchester og Birmingham ble møtt med uventede AC/DC-annonser mens de surfer på gårsdagens utgaver.

Halvsidesannonsene inneholder spørsmålet «Er du klar?» over den samme mystiske PWR-UP-logoen som dukket opp tidligere denne uken på en plakat utenfor Angus Youngs gamle videregående skole, Ashfield Boys, sørvest i Sydney.

Etter å ha aktivert sine sosiale mediekanaler på mandag ved å legge ut en kort video av bandets ikoniske lynlogo som er slått på, har de australske rockegigantene kanskje gitt et stort hint om tittelen på deres oppfølging av 2014s Rock Or Bust-album.

Velkommen herrer, det har gått for lang tid.

Her får du tre låter fra albumet The Razor’s Edge som er 30 år i disse dager. Et album som undertegnede setter stor pris på.

Kanskje du også liker

Dame Diana Rigg fra James Bond til Game of Thrones er død

Dame Diana Rigg, en Emmy- og Tony-prisvinnende skuespillerinne som er mest kjent for TV-publikum som Game of Thrones ‘Lady Olenna Tyrell og The Avengers’ Agent …

Les Mer

NBA suspenderer sesongen etter at All-Star spiller Rudy Gobert testet positivt for Coronaviruset

NBA utsetter den nåværende sesongen 2019-20 etter at All-Star-spilleren Rudy Gobert foreløpig testet positivt for coronaviruset. NBA kunngjorde at en spiller på Utah Jazz foreløpig …

Les Mer

10 filmer du bare må se i høst

Det har vært stille fra denne fronten i en lang tid nå og derfor er det en stor glede å gi leseren 10 filmer du …

Les Mer