Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

AFC Bournemouth har sparket Jason Tindall etter halvt år i jobben som manager i klubben

Det ble kortvarig som manager for Jason Tindall (43) som tok over ansvaret i august da Eddie Howe ga seg i jobben etter åtte år som manager på Dean Court.

Tindall siste kamp var i går kveld da bunnlaget Sheffield Wednesday vant 1 – 2 som var The Cherries fjerde strake tap.

Bournemouth sier de håper å bekrefte «en ny manager så raskt som mulig». Klubben sier i en uttalelse: «AFC Bournemouth har i dag avsluttet samarbeidet med manager Jason Tindall.

«De siste kampene og resultater har imidlertid falt godt under styrets forventninger. Vi føler at det er et stort behov for en endring nå for å gi klubben best mulig sjanse til å oppnå målene som ble klart satt i fjor sommer.

«Vi ønsker å takke Jason for hans tjenester til AFC Bournemouth de siste 22 årene. Han er en som er tenkt på i hele klubben, etter å ha spilt en viktig rolle i å redde klubben fra de mørkeste dager og tar den med på den største reisen den noensinne har hatt.

«Jason vil alltid være velkommen på Vitality Stadium, og vi vil ønske ham lykke til for fremtiden.»

43-åringen var Howes nummer 2 gjennom hele sitt administrasjonsperiode i begge perioder i Bournemouth.

Han spilte 199 kamper for Bournemouth som spiller mellom 1998 og 2011 og utgjorde en viktig del av klubbens trenerteam da de steg fra League Two til Premier League i 2015.

Managere som blir linket til klubben er disse:

Jon Terry, Frank Lampard, Jonathan Woodgate, Eddie Howe, Paul Cook, Danny Cowley. Stephen Robinson, Slavisa Jokanovic, Slaven Bilic, David Wagner.

Jonathan Woodgate tar midlertidig ansvar for Bournemouth etter avskjedigelsen av manager Jason Tindall på onsdag, melder Peter Rutzler.

Woodgate ble utnevnt til førstelagstrener i klubben mandag etter Graeme Jones avgang til Newcastle.

Woodgate, som har tidligere ledererfaring i Middlesbrough, vil ha ansvaret for trening og lede Bournemouth på lørdag til hjemmebane i Sky Bet Championship mot Birmingham City.

Kanskje du også liker

3 til 1 med Nothing But Thieves

Det har vært stille fra denne posten lenge og jeg har tenkt i det siste at nå trenger 3 til 1 en ny anbefaling fra …

Les Mer

Ukens leder: Filmanmeldelse – Battle of the Sexes

Kvinnesynet på 70 tallet er et kapittel for seg med stor og synlig undertrykking. Denne kom til syne i en fysisk direktesendt kamp imellom kjønnene …

Les Mer

Ukens leder – Grensependleren snakker ut om sitt pendlerliv fra Norge til Sverige det siste året

Et dokument skrevet til Redaksjonen i Halvard Henry med venner av en norsk grensependler som jobber i Norge å bor i Sverige. Historien er gjengitt …

Les Mer