Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Alex Désert vil erstatte Hank Azaria som stemmen til Carl Carlson på The Simpsons

Denne helgen kommer The Simpsons tilbake for sin 32. sesong, og med det kommer noen store endringer, ettersom showet går bort fra å ansette hvite skuespillere til å spille ikke-hvit karakter. Først opp er karakteren Carl Carlson, som får en ny stemme.

Den svarte karakteren som jobber sammen med Homer ved kjernekraftverket vil ikke lenger bli uttalt av Hank Azaria, som også har gått av fra å spille karakteren til Apu. I stedet er rollen overtatt av Alex Désert, rapporterer Variety.

Désert er en veteran TV-skuespiller som har dukket opp i alt fra Beverly Hills, 90210 til Better Call Saul og Better Things. Hans arbeid som stemmeskuespiller inkluderte også nylige roller i Spider-Man-tegneserien og Adult Swim-showet Mr. Pickles.

Den nye stemmen til Carl vil debuterer søndag kveld (27. september) med episoden «Undercover Burns.» Per pressetid er det ennå ikke klart at Désert vil fortsette å uttale Carl for alle kommende Simpsons-episoder eller for bare denne episoden. Det er også uklart hvem som vil gi den nye stemmen til Apu Nahasapeemapetilon.

I disse tider der alt brukes i mot deg med kritiske røster om rasisme osv der bevegelsen Black Matter er sterkere enn tidligere, så hadde ikke FOX Network noen valg. Fansen mener The Simpsons har tapt seg veldig og noen mener de sluttet å se på animasjonsserien for mange år siden, kritikken blir ikke mindre etter denne forandringen.

Kanskje du også liker

AC/DC er tilbake etter fire år pause med den besetning vi kjenner de mest for

Vokalist Brian Johnson, bassist Cliff Williams og trommeslager Phil Rudd er offisielt tilbake i AC/DC, som det første offisielle bildet av det gjenforente bandet viser. …

Les Mer

Leder fra Redaktør – Sårbare grupper blir ikke prioritert i dagens samfunn

Det siste året har vært tungt for mange grupper i samfunnet, spesielt har det gått utover de mest sårbare gruppene, jeg har selv blitt fortalt …

Les Mer

Justin Townes Earle, sanger/låtskriver og sønn av Steve Earle er død

Justin Townes Earle, sangeren/låtskriveren og sønnen til Steve Earle  er død i en alder av 38 år. Nyheten ble bekreftet på musikerens Facebook-side, med en …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly