Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Alex Désert vil erstatte Hank Azaria som stemmen til Carl Carlson på The Simpsons

Denne helgen kommer The Simpsons tilbake for sin 32. sesong, og med det kommer noen store endringer, ettersom showet går bort fra å ansette hvite skuespillere til å spille ikke-hvit karakter. Først opp er karakteren Carl Carlson, som får en ny stemme.

Den svarte karakteren som jobber sammen med Homer ved kjernekraftverket vil ikke lenger bli uttalt av Hank Azaria, som også har gått av fra å spille karakteren til Apu. I stedet er rollen overtatt av Alex Désert, rapporterer Variety.

Désert er en veteran TV-skuespiller som har dukket opp i alt fra Beverly Hills, 90210 til Better Call Saul og Better Things. Hans arbeid som stemmeskuespiller inkluderte også nylige roller i Spider-Man-tegneserien og Adult Swim-showet Mr. Pickles.

Den nye stemmen til Carl vil debuterer søndag kveld (27. september) med episoden «Undercover Burns.» Per pressetid er det ennå ikke klart at Désert vil fortsette å uttale Carl for alle kommende Simpsons-episoder eller for bare denne episoden. Det er også uklart hvem som vil gi den nye stemmen til Apu Nahasapeemapetilon.

I disse tider der alt brukes i mot deg med kritiske røster om rasisme osv der bevegelsen Black Matter er sterkere enn tidligere, så hadde ikke FOX Network noen valg. Fansen mener The Simpsons har tapt seg veldig og noen mener de sluttet å se på animasjonsserien for mange år siden, kritikken blir ikke mindre etter denne forandringen.

Kanskje du også liker

Monaco har sparket Leonardo Jardim for andre gang på ett år

Leonardo Jardim har fått sparken av Ligue 1-klubben Monaco et drøyt år siden han tidligere ble sist sparket av samme klubb, opplyser en kilde nær …

Les Mer

Mesterligaen i ishockey er avlyst

Det som skulle være den store happeningen til Stavanger Oilers har i dag blitt avlyst på grunn av situasjonen pr dato i Europa. Mesterligaen i …

Les Mer

El Camino: A Breaking Bad Movie har premiere på Netflix 11.oktober

Det har vært stille fra Breaking Bad siden 2013 da serien gikk for siste gang på TV og vi har bare ventet på når kommer …

Les Mer