Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Alexander Sørloth klar for Trabzonspor

Trabzonspor bekrefter søndag at de låner Alexander Sørloth de neste to sesongene.

Den norske angriperen kommer fra Crystal Palace, der han ikke har klart å slå til etter overgangen fra Midtjylland i januar 2018.

På 20 kamper for London-klubben scoret han kun en gang da han sendte Palace videre i Ligacupen med kampens eneste mål mot Championship-laget Swansea i fjor.

I siste halvdel av forrige sesong var Sørloth utlånt til Gent. Han scoret fem mål i Belgia.

Ifølge VG har Sørloth samtidig med utlånet til Tyrkia forlenget kontrakten med Crystal Palace med ett år frem til sommeren 2023.

– Jeg er veldig glad for å komme til en så stor klubb. Jeg vet at jeg at jeg er kommet til en toppklubb som alltid ønsker å spille offensiv fotball. Jeg har fått gode signaler fra presidenten og alle andre i klubben. Jeg ser frem til å slutte meg til laget og hjelpe laget med å vinne kamper, sier Sørloth til klubbens nettsider.

Alexander er sønn av den tidligere Rosenborg Ballklub-stjernen Gøran Sørloth. I tidlig ungdomsår konkurrerte han også i hurtigløp på skøyter. Under junior-NM allround på Leangen kunstisbane i februar 2006 stilte han for arrangørklubben Sportsklubben Falken i mesterskapets prøvepar på 500 meter. Hans personlige rekorder i hurtigløp på skøyter er: 46,56 på 500 meter den 17. januar, 1.34,66 på 1 000 meter den 17. januar og 2.25,36 på 1 500 meter den 18. januar, og alle de tre er satt i Vikingskipet på Hamar i sesongen 2008/09.

Norske fotballspillere har ikke akkurat vært en stor suksess i tyrkisk fotball opp under årene, så det er lov å håpe at Alexander blir en hit på Şenol Güneş Stadium. Lykke til Alexander!!

Kanskje du også liker

Home and Away er farlig nær til å bli sparket etter 31 år

Home and Away risikerer å bli sparket etter mer enn 31 år på TV, ifølge rapporter. Den australske såpeserien som har et viet publikum i …

Les Mer

James Hetfield fra Metallica har lagt seg inn på rehabilitering

Metallica har utsatt sin kommende turné i Australia og New Zealand på grunn av grunnlegger, vokalist James Hetfield har valgt å legge seg inn på …

Les Mer

Metallica – Master of Puppets er 34 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien I dag er det 34 år siden Metallica kom ut med deres tredje studio album, Master of Puppets i 1986. …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly