Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Alexander Tettey forlenger med Norwich City

I dag ble det kjent at Alexander Tettey (33) har signert en ny kontrakt med Norwich City.

Det bekrefter Norwich selv på sin hjemmeside. Tetteys kontrakt med kanarifuglene gikk opprinnelig ut etter denne sesongen. Den tidligere Rosenborg-spilleren har forlenget avtalen med ytterligere ett år. Dermed har midtbanespilleren nå kontrakt til sommeren 2021. Selv er Tettey svært glad etter å ha forlenget kontrakten.

– Dette er stort for meg. Det føles godt å være i Norwich og min familie er glad. Når familien er glad, er jeg glad. Jeg har vært her lenge, så ingenting er nytt for meg. Men dette er en stor, positiv ting for meg, sier 33-åringen til klubbens hjemmeside.

Norwich-trener Daniel Farke roste trønderen etter at de var blitt enige om å forlenge kontrakten.

– Alex er som en god rødvin. Jo eldre han blir, desto bedre blir han, sier Farke.

Farke innrømmer at han ble overrasket over Tettey da han tok over Norwich i 2017.

– Folk trodde Alex måtte gjennomføre en eller to økter mindre i uken på grunn av alderen hans. Men jeg har på følelsen av at han gjennomfører en eller to økter mer enn de andre hver uke. Han blir alltid sinna når jeg ikke lar han spille to eller tre kamper i løp av en uke, det sier mye om utviklingen hans, sier Farke.

Tettey er spilleren med flest kamper for Norwich i dagens tropp. Tross at Tettey er 33 år, mener Farke at nordmannen aldri har vært bedre.

– Alex er i utmerket form fysisk og bedre enn noensinne. Han forbedrer seg mye i mange av spillets faser, som i pasningsspillet. Hans taktiske oppfatning har alltid vært i toppklasse. Han er utrolig viktig for oss, skryter Farke.

Den neste sesongen kan fort bli på nivå to for Tettey. Norwich ligger helt sist i Premier League og har sju poeng opp til trygg plass når 13 kamper gjenstår. Midtbanespilleren har pr dato 215 kamper, 7 mål for Noriwch City, og fra 2007 til 2017 fikk trønderen 34 landslagskamper og 3 mål for sitt kjære Norge. Etter dagens forlengelse med kanarifuglene kan vi trygt si at Alexander Tettey er en ekte klubbspiller. Det er en stor glede å se at en proff være så glad å være i den klubben han har vært trofast i 8 år.

Kanskje du også liker

Bill Withers – innflytelsesrik soulartist bak Ain’t No Sunshine, Lean on Me er død

Bill Withers – En innflytelsesrik amerikansk soulartist som skrev Lean on Me, Ain’t No Sunshine og Lovely Day, er død i en alder av 81 …

Les Mer

Friends forsvinner fra Netflix

I dag kom nyheten at den svært populære TV serien som gikk sin seiersgang fra 1994 til 2004 forsvinner fra Netflix 2020. AT&T som eier …

Les Mer

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert …

Les Mer