Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Altered Carbon er kansellert av Netflix etter to sesonger

Netflix har valgt ikke å bestille en tredje sesong av den sinnebøyende, kroppsutvekslende sci-fi-serien Altered Carbon.

Ssesong 2 er på åtte episoder av cyberpunk-dramaet, som hadde hovedrollen i Anthony Mackie, ble utgitt 27. februar, etterfulgt av en anime-film 19. mars.

Jeg hører Netflix beslutning om ikke å fortsette med flere sesonger ble tatt i april og er ikke COVID-relatert, men stammer fra strømmetjenestens standard seertall kontra evaluering av kostnadsfornyelse. (Netflix kansellerte nylig to tidligere fornyede serier, The Society and I Am Not OK With This, med henvisning til COVID-relaterte forhold.)

Altered Carbon ble opprettet av Laeta Kalogridis basert på romanen fra 2002 med samme tittel av den engelske forfatteren Richard K. Morgan. To sesonger på Netflix (og en film) matcher den i en annen grensepush-sci-fi-serie, Wachowskis Sense8.

Sesong 2 av Altered Carbon begynte 30 år etter den episke avslutningen av sesong 1, og fant Takeshi Kovacs (Mackie), den ensomme overlevende soldaten fra en gruppe elite interstellare krigere, og fortsatte sin århundrer gamle søken etter å finne sin tapte kjærlighet Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry).

Mackie tok over som Takeshi fra Joel Kinnaman, som spilte hovedrollen i sesong 1, drevet av Kalogridis. Alison Schapker var ansvarlig produsent for sesong 2.

Altered Carbon kom fra Skydance Television. Hos Netflix har selskapet også langvarig komedie Grace og Frankie og en Jane Lynch/Cyndi Lauper-komedie som hadde varmet opp. På funksjonssiden står Skydance bak den nylige Netflix-hiten The Old Guard.

Netflix’s sci-fi inkluderer Another Life, som er blitt fornyet for nok en sesong, og nylig inngang borte. Altered Carbon er på to sesonger, det er laget 18 episoder av serien og det blir neppe det siste vi hører fra serien, personlig blir jeg ikke overrasket om Amazon Prime Video, Hulu eller en annen strømmetjeneste kjøper opp serien.

 

 

Hva synes om kanselleringen av Altered Carbon?

Kanskje du også liker

Nyttårskonsertene i Wien

Redaksjonen er store fans av nyttårskonserten som arrangeres i Wien, Østerrike av Wiener Philharmonikerne hvert år på 1. nyttårsdag. Det blir liksom ikke et nytt …

Les Mer

System of A DOWN «Chop Suey» Er den første metallmusikkvideoen som treffer 1 milliard avspillinger på YouTube

System of a Down lastet opp «Chop Suey» musikkvideo til YouTube 2. oktober 2009. Nå, litt over 11 år senere har videoen overgått 1 milliard …

Les Mer

Mitch Harris Avklarer hans engasjement med NAPALM DEATH Album og fremover med sitt prosjekt Brave The Cold sammen med Dirk Verbeuren fra Megadeth

Napalm Death-gitaristen Mitch Harris, som har tatt permisjon fra bandet siden slutten av 2014 for å fokusere på familielivet, snakket med Rock Titan om hans …

Les Mer