Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Altered Carbon er kansellert av Netflix etter to sesonger

Netflix har valgt ikke å bestille en tredje sesong av den sinnebøyende, kroppsutvekslende sci-fi-serien Altered Carbon.

Ssesong 2 er på åtte episoder av cyberpunk-dramaet, som hadde hovedrollen i Anthony Mackie, ble utgitt 27. februar, etterfulgt av en anime-film 19. mars.

Jeg hører Netflix beslutning om ikke å fortsette med flere sesonger ble tatt i april og er ikke COVID-relatert, men stammer fra strømmetjenestens standard seertall kontra evaluering av kostnadsfornyelse. (Netflix kansellerte nylig to tidligere fornyede serier, The Society and I Am Not OK With This, med henvisning til COVID-relaterte forhold.)

Altered Carbon ble opprettet av Laeta Kalogridis basert på romanen fra 2002 med samme tittel av den engelske forfatteren Richard K. Morgan. To sesonger på Netflix (og en film) matcher den i en annen grensepush-sci-fi-serie, Wachowskis Sense8.

Sesong 2 av Altered Carbon begynte 30 år etter den episke avslutningen av sesong 1, og fant Takeshi Kovacs (Mackie), den ensomme overlevende soldaten fra en gruppe elite interstellare krigere, og fortsatte sin århundrer gamle søken etter å finne sin tapte kjærlighet Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry).

Mackie tok over som Takeshi fra Joel Kinnaman, som spilte hovedrollen i sesong 1, drevet av Kalogridis. Alison Schapker var ansvarlig produsent for sesong 2.

Altered Carbon kom fra Skydance Television. Hos Netflix har selskapet også langvarig komedie Grace og Frankie og en Jane Lynch/Cyndi Lauper-komedie som hadde varmet opp. På funksjonssiden står Skydance bak den nylige Netflix-hiten The Old Guard.

Netflix’s sci-fi inkluderer Another Life, som er blitt fornyet for nok en sesong, og nylig inngang borte. Altered Carbon er på to sesonger, det er laget 18 episoder av serien og det blir neppe det siste vi hører fra serien, personlig blir jeg ikke overrasket om Amazon Prime Video, Hulu eller en annen strømmetjeneste kjøper opp serien.

 

 

Hva synes om kanselleringen av Altered Carbon?

Kanskje du også liker

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70, 80-tallserien Alice er død i en alder av 55 år

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70,80-tallserien Alice som gikk på CBS er død i en alder av 55 år. Skuespilleren sin bortgang …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Lars Nicolai ruller terningkast på konserten til Lind, Nilsen, Fuentes, Holm

Publikum fra alle kanter i Østfold samlet seg i Vingparken, Høyden på fredag for å se firkløveret Lind, Nilsen, Fuentes, Holm servere egne og andres …

Les Mer

Bury FC er kastet ut av engelsk fotball

I dag tidlig kom nyheten om at Bury FC som spiller i League 1 (Nivå 3) i engelsk fotball er blitt kastet ut av ligaen. …

Les Mer