Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Alvaro Morato klar for Atlético Madrid

Alvaro Morata er ferdig i Chelsea og har i ettermiddag signert med den spanske toppklubben etter å ha vært på lån i Atlético Madrid siden januar, og skulle være der til sommeren 2020.

Morata ble aldri noe ordentlig hit i Chelsea etter at han kom fra Real Madrid sommeren 2017. Morata scoret i sin Premier League-debut mot Burnley, men noterte seg bare for 16 scoringer på 47 ligakamper for London-klubben.

Han ble lånt ut til Atlético Madrid i slutten av januar og scoret seks mål på 15 La Liga-kamper under Diego Simeone. I utgangspunktet var låneavtalen på 18 måneder, men nå er Morata permanent klar for Madrid-klubben.

– Vi takker Alvaro for hans bidrag og ønsker han lykke til i fremtiden, skriver Chelsea.

Morata spilte i Atlético fra 2005 til 2007 før han dro til Getafe og Real Madrid. Etter fire år i Real dro han til Juventus. Deretter vendte han tilbake til Real før han signerte for Chelsea. Nå skal han spille for barndomsklubben igjen på permanent basis.

Álvaro Borja Morata Martín (26) blir har tidligere spilt for fienden Real Madrid så det blir spennende å se om 26-åringen blir tatt i mot med åpne armer av Atlético Madrid-supporterne!

Kanskje du også liker

The Walking Dead – Sesong 10 trailer

Den tiende sesongen av The Walking Dead, en amerikansk post-apokalyptisk skrekk-TV-serie på AMC skal etter planen ha premiere 6. oktober 2019. Serien er utviklet for …

Les Mer

Filmskaperen Joel Schumacher er død

Joel Schumacher, den legendariske filmskaperen i New York som hjalp utallige filmer som The Lost Boys, Batman Forever til Phone Booth, gikk bort mandag. Han …

Les Mer

Ny musikk mars – del 2, 2020

I siste del av ny musikk først som lovet skulle komme på siste dag i mars skal du få den store gleden til å se …

Les Mer