Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Alvaro Morato klar for Atlético Madrid

Alvaro Morata er ferdig i Chelsea og har i ettermiddag signert med den spanske toppklubben etter å ha vært på lån i Atlético Madrid siden januar, og skulle være der til sommeren 2020.

Morata ble aldri noe ordentlig hit i Chelsea etter at han kom fra Real Madrid sommeren 2017. Morata scoret i sin Premier League-debut mot Burnley, men noterte seg bare for 16 scoringer på 47 ligakamper for London-klubben.

Han ble lånt ut til Atlético Madrid i slutten av januar og scoret seks mål på 15 La Liga-kamper under Diego Simeone. I utgangspunktet var låneavtalen på 18 måneder, men nå er Morata permanent klar for Madrid-klubben.

– Vi takker Alvaro for hans bidrag og ønsker han lykke til i fremtiden, skriver Chelsea.

Morata spilte i Atlético fra 2005 til 2007 før han dro til Getafe og Real Madrid. Etter fire år i Real dro han til Juventus. Deretter vendte han tilbake til Real før han signerte for Chelsea. Nå skal han spille for barndomsklubben igjen på permanent basis.

Álvaro Borja Morata Martín (26) blir har tidligere spilt for fienden Real Madrid så det blir spennende å se om 26-åringen blir tatt i mot med åpne armer av Atlético Madrid-supporterne!

Kanskje du også liker

The Sinner er fornyet for sesong 4

I dag ble det kjent at USA Network har fornyet The Sinner med ny sesong som vil ha premiere i 2021. USA Network vil fortsette …

Les Mer

Neil Cox har kommet hjem til Scunthorpe United etter 29 år som spiller og manager

Scunthorpe United er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Neil Cox som vår nye First Team Manager. 48-åringen kommer fra Notts County, der han var …

Les Mer

After Life er tilbake med ny sesong som vil ha premiere på Netflix 24.april

Etter et år pause er endelig After Life tilbake med ny sesong på Netflix. Serien fortsetter der sesong 1 slapp som handler om en sørgende …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly