Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Anmeldelse: Rocketeatret Rammstein

Rocketeateret Rammstein

Deilig tysk industrimetal ble servert fra Ullevåll søndag 18/8 2019 og hverken publikum eller gressmatta ble den samme etterpå! Dette er et rockesirkus utenom det vanlige og brannvesenet var klokelig nok på plass utenfor. Fenomenet Rammstein var i gang!

Rammstein har holdt på i tilnærmet 25 år og har levert mange sterke låter. De kan vel ikke kalles spesielt kommersielle heller og med totalt seks medlemmer i bandet er det tydelig at det er plass til alle i denne gruppen fra Øst-Berlin. Serverer musikk som nesten tvinger folk til å danse ikonisk med.

Et fullstappet Ullevaal fikk se Rammstein måke på med musikk, stort sett sentrert rundt deres siste selvtitulerte album. Døtter man på litt franske pianotoner med helt meningsløs oppvarming fra en duo ingen husker navnet på, var showet i gang! Duoen spilte for ordens skyld noe Rammstein greier men ikke godt å høre over støyen fra over 30.000.

Plutselig ble pianoklisset heldigvis avbrutt og vulkansk røyk fyller alles åsyn og øyne. Host host!! Hitene kommer på løpende bånd med en relativt sensuell versjon av Was ich Liebe. Dette imens keyboardisten Christian «Flake» Lorenz trimmet i takt med musikken. De fleste på Ullevaal og utenfor våknet til lyden av bassen som mildt sagt var dominerende.

Mein herz brenn ble fremført rimelig hardt som seg hør og bør og pyroen gjorde seg gjeldene. Publikum ble bokstavelig talt satt fyr på!

Tyskerne bruker mye visuelle virkemidler med store barnevogner i flammer, fyrverkeri , konfetti som i de siste sekvensene av Heirate Mich, masse hvit røyk! Ikke rart brannvesenet sto på vent…

Remiksen av Deutshland var syk og der så vi et helt band i glinsende neondans i fulle kostymer. Deilig!! Og så selvfølgelig : DU HAST! Oh my god!! Visuelle effekter og pyro satt til side! Denne låta var ene og alene verdt inngangspengene. En herlig velregissert opplevelse for livet. Rammstein kan holde på i 25 år til med slike show. Ubeskrivelig.

En god venn av oss var på konsert med Europas største band på søndag sammen med 30.000 andre publikum på Ullevaal stadion, og for en opplevelse han fikk. Ich liebe Rammstein!Kanskje du også liker

Det engelske FA kutter 124 stillinger

Det engelske FA kutter 124 stillinger  på grunn av virkningen av coronavirus-pandemien. Engelsk fotballs styrende organ – en ideell organisasjon – sier at de regner …

Les Mer

Topp 10 favoritter – Juli, del 2, 2019

På den aller siste dagen i denne uken får du en ny deilig post med Topp 10 favoritter i musikkverden. I del 2 får du …

Les Mer

Skuespilleren Sam Lioyd er død

Sam Lloyd skuespiller som er mest kjent for å spille advokat Ted Buckland på Scrubs, og også gjestet i flere populære serier som Seinfeld og …

Les Mer

Reklame