Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Årets finale i MGP vil bli husket for en ting – Systemet taklet ikke for mye emojis

Reklame

Ord som skandale, pinlig passer seg rett og slett ikke. La oss være enig at NRK har dritet seg ut skikkelig, og når Anders Martinius Tangen fra escNorge sammenligner gårdagens MGP finale med finalen i 1989 da det ble et publikums-opprør mot at Jahn Teigen ikke kom seg til gullfinale så sier det alt. På tide å innse at dere har et stort problem NRK når systemet ikke takler emojis med hjerter, smil osv.

Til uken må dere ta et møte på bakrommet for dette holder ikke, det er ingen tvil om at Ulrikke Brandstorp MGP 2020! vant fortjent, men når Rein Alexander ikke en gang kommer til selve finalen, så sier det meste at MGP-sirkuset har blitt et kaos som savner sidestykke.

Personlig er jeg overlykkelig for at jeg har sluttet for lengst å se på MGP. Rett og slett på grunn jeg orker ikke dette sirkuset. Engasjement det har jeg masse av så jeg følger med hva som skjer i mediabildet og synes bokstavelig talt hele greia er komisk. Debatten må uansett komme fordi det kan ikke være slik at alt stopper opp på grunn av emojis, reserveløsningen er 30 mennesker med garantert lite anelse på åssen man skal tenke på å stemme frem en verdig vinner eller ei.

Happy ending på visa? Nei, dette er komisk og latterlig. Som det står i artikkelen, ingen kjente artister vil være med fremover på grunn av gårsdagens stemmekaos. På tide med et oppvaskmøte NRK, og så kan dere stille dere et spørsmål om dette er verdig en så stor konkurranse som det MGP har blitt. Lykke til med jobben!

Her er årets vinner som skal representere Norge i årets Eurovision i Rotterdam, Nederland i mai. I min verden var det ingen tvil om at Ulrikkes låt var og er en verdig vinner, likevel blir årets norske finale husket i mange år fremover på grunn av NRK ikke taklet 38 millioner emojis knakk sammen i går i Trondheim.

Kanskje du også liker

Ny musikk først januar, uke 2 – 2021

Endelig nytt år med mye ny musikk og vi fortsetter med ny musikk også i det nye året. Vi skuffer ikke og vil levere også …

Les Mer

Steve Cotterill ny manager for Shrewsbury Town FC

Shrewsbury Town Football Club er glad for å bekrefte ankomsten av Steve Cotterill. Steve slutter seg til klubben med en imponerende rekord etter å ha …

Les Mer

Uriah Heep og Ozzy Osbournes Trommeslager Lee Kerslake er død

Trommeslager Lee Kerslake, mest kjent for sitt samarbeid med Uriah Heep og Ozzy Osbourne er død.Lee Kerslake er død 73 år gammel. Trommeslageren, som spilte …

Les Mer