Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Årets finale i MGP vil bli husket for en ting – Systemet taklet ikke for mye emojis

Ord som skandale, pinlig passer seg rett og slett ikke. La oss være enig at NRK har dritet seg ut skikkelig, og når Anders Martinius Tangen fra escNorge sammenligner gårdagens MGP finale med finalen i 1989 da det ble et publikums-opprør mot at Jahn Teigen ikke kom seg til gullfinale så sier det alt. På tide å innse at dere har et stort problem NRK når systemet ikke takler emojis med hjerter, smil osv.

Til uken må dere ta et møte på bakrommet for dette holder ikke, det er ingen tvil om at Ulrikke Brandstorp MGP 2020! vant fortjent, men når Rein Alexander ikke en gang kommer til selve finalen, så sier det meste at MGP-sirkuset har blitt et kaos som savner sidestykke.

Personlig er jeg overlykkelig for at jeg har sluttet for lengst å se på MGP. Rett og slett på grunn jeg orker ikke dette sirkuset. Engasjement det har jeg masse av så jeg følger med hva som skjer i mediabildet og synes bokstavelig talt hele greia er komisk. Debatten må uansett komme fordi det kan ikke være slik at alt stopper opp på grunn av emojis, reserveløsningen er 30 mennesker med garantert lite anelse på åssen man skal tenke på å stemme frem en verdig vinner eller ei.

Happy ending på visa? Nei, dette er komisk og latterlig. Som det står i artikkelen, ingen kjente artister vil være med fremover på grunn av gårsdagens stemmekaos. På tide med et oppvaskmøte NRK, og så kan dere stille dere et spørsmål om dette er verdig en så stor konkurranse som det MGP har blitt. Lykke til med jobben!

Her er årets vinner som skal representere Norge i årets Eurovision i Rotterdam, Nederland i mai. I min verden var det ingen tvil om at Ulrikkes låt var og er en verdig vinner, likevel blir årets norske finale husket i mange år fremover på grunn av NRK ikke taklet 38 millioner emojis knakk sammen i går i Trondheim.

Kanskje du også liker

Dagens bursdagsbarn – Tim Robbins

Dagens bursdagsbarn er selveste skuespilleren Tim Robbins som vi kjenner fra store klassikere i filmverden, en som alle husker Robbins i, som er en stor …

Les Mer

Filmanmeldelse: Sauen Shaun filmen -Farmageddon

Vi tok med gjengen fra redaksjonen med på Odeon Kino i Moss for å se Sauen Shaun filmen Farmageddon, som hadde premiere i november 2019. …

Les Mer

Se traileren til den første filmen som handler om Covid-19 og kritikken hagler mot Michael Bay

Songbird er en kommende amerikansk romantisk thrillerfilm basert på COVID-19-pandemien regissert av Adam Mason, som var med på å skrive manus sammen med Simon Boyes, …

Les Mer