Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Avdelingsoppsettet for PostNord-ligaen 2020 er klart

I formiddag ble det klart hvem som skal møte Fredrikstad Fotballklubb i PostNord-ligaen i 2020 og de som støtter Moss FK, Kvik-Halden er dette en fin lørdag. Det blir lokalderby i 2020 som i 2019. Ellers må det sies at oppsettet er greit, det kommer til å bli en ny vanskelig sesong for kællane fra Melløs som må fokusere seg på å unngå nedrykk til 3.divisjon.

Avdeling 1 som Østfold-klubbene havnet i må reise fire turer til Nord Norge for å møte blant annet Alta, Fløya, Senja, Tromsdalen og til Vestlandet blir det tre kamper mot Brattvåg, Hødd, Florø. Resten av lagene er fra Oslo og omegn som er: Eidsvold Turn, Kjelsås, Skeid og Vålerenga 2.

Dommen

Under ett er jeg fornøyd med oppsettet for kællane fra Melløs som jeg holder med. Den evige favoritten til opprykket er FFK sammen med Skeid og outsideren Kvik-Halden. Avdeling 1 er greiere å forstå seg på enn avdeling 2 rett og slett fordi avdelingen er vanskeligere å forstå seg på. I avd 2 blir det intenst mellom disse klubbene som du ser på bildet.

Favoritter til å rykke opp i avdeling 2 er Notodden og Fram Larvik samtidig blir det et skikkelig rotterace mellom Arendal, Egersund. Levanger, Outsidere er Bryne, Asker. Odd 2 og Rosenborg Ballklubb 2 må regnes med, rett og slett fordi vi vet aldri hva 2-laget kan finne på å stille, det er også derfor debatten rundt 2-.laget i egen serie aldri blir stille.

Det er en debatt som jeg håper en gang for alle kommer ut snart for 2-lag bør havne i egen serie og ikke la det gå utover de mindre klubbene som faktisk kjemper for opprykk eller unngå nedrykk. Fire måneder til seriestart. Er du klar for ny sesong med ditt favorittlag? Kommentar ønsket velkommen!!

Kanskje du også liker

Nigel Pearson sparket av Watford med to Premier League-kamper igjen

Nigel Pearson har blitt sparket som manager for Watford FC med to kamper igjen av årets sesong. Klubben ser ut for å unngå nedrykk fra …

Les Mer

Darren Moore ny manager for Doncaster Rovers

Den tidligere forsvareren med 298 kamper for nettopp Doncaster Rovers som spiller på nivå tre (League One) i engelsk fotball har i dag blitt enig …

Les Mer

Plateanmeldelse: Ozzy Osbourne – Ordinary Man

Sist vi hørte noe fra Ozzy Osbourne var i 2010 da han ga ut Scream til undertegnede store skuffelse, hva som har skjedd på disse …

Les Mer