Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Avdelingsoppsettet for PostNord-ligaen 2020 er klart

I formiddag ble det klart hvem som skal møte Fredrikstad Fotballklubb i PostNord-ligaen i 2020 og de som støtter Moss FK, Kvik-Halden er dette en fin lørdag. Det blir lokalderby i 2020 som i 2019. Ellers må det sies at oppsettet er greit, det kommer til å bli en ny vanskelig sesong for kællane fra Melløs som må fokusere seg på å unngå nedrykk til 3.divisjon.

Avdeling 1 som Østfold-klubbene havnet i må reise fire turer til Nord Norge for å møte blant annet Alta, Fløya, Senja, Tromsdalen og til Vestlandet blir det tre kamper mot Brattvåg, Hødd, Florø. Resten av lagene er fra Oslo og omegn som er: Eidsvold Turn, Kjelsås, Skeid og Vålerenga 2.

Dommen

Under ett er jeg fornøyd med oppsettet for kællane fra Melløs som jeg holder med. Den evige favoritten til opprykket er FFK sammen med Skeid og outsideren Kvik-Halden. Avdeling 1 er greiere å forstå seg på enn avdeling 2 rett og slett fordi avdelingen er vanskeligere å forstå seg på. I avd 2 blir det intenst mellom disse klubbene som du ser på bildet.

Favoritter til å rykke opp i avdeling 2 er Notodden og Fram Larvik samtidig blir det et skikkelig rotterace mellom Arendal, Egersund. Levanger, Outsidere er Bryne, Asker. Odd 2 og Rosenborg Ballklubb 2 må regnes med, rett og slett fordi vi vet aldri hva 2-laget kan finne på å stille, det er også derfor debatten rundt 2-.laget i egen serie aldri blir stille.

Det er en debatt som jeg håper en gang for alle kommer ut snart for 2-lag bør havne i egen serie og ikke la det gå utover de mindre klubbene som faktisk kjemper for opprykk eller unngå nedrykk. Fire måneder til seriestart. Er du klar for ny sesong med ditt favorittlag? Kommentar ønsket velkommen!!

Kanskje du også liker

Bill Withers – innflytelsesrik soulartist bak Ain’t No Sunshine, Lean on Me er død

Bill Withers – En innflytelsesrik amerikansk soulartist som skrev Lean on Me, Ain’t No Sunshine og Lovely Day, er død i en alder av 81 …

Les Mer

Metallica – Master of Puppets er 34 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien I dag er det 34 år siden Metallica kom ut med deres tredje studio album, Master of Puppets i 1986. …

Les Mer

Managere som har fått sparken eller måtte gi seg hittil i 2019/20 i engelsk fotball

Vi snakker 16.november og senest i går fikk Michael Jolley (42) sparken etter kun 620 dager i jobben som manager i League 2-klubben Grimsby Town. …

Les Mer

Reklame