Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Barbara Martin fra Supremes er død

Supremes Barbara Martin er død i en alder av 76 år.

Sangeren i den ikoniske Motown gruppen døde onsdag, og hennes død ble senere bekreftet av representanter. Bandkollega Mary Wilson, som hyller sangeren sier i en uttalelse:

Hjertene våres går ut til Barbaras familie og venner. En gang en Supreme, alltid en Supreme.

Martin var medlem av den ikoniske gruppen fra 1960 til 1962, og ble med da de fortsatt ble kalt The Primettes, og erstattet det opprinnelige medlemmet Betty McGlowan. Gruppen signerte en innspillingskontrakt med plateselskapet Motown i 1961, men Barbara forlot angivelig Supremes i 1962 da hun ble gravid, og etterlot dem som en trio.

Gruppens mest kjente line-up var Diana Ross, Florence Ballard og Mary Wilson.

En fan hyllet Barbara Martin på facebook:

Det er trist å høre denne triste nyheten! Elsker Supremes! Vokste opp med dem! Hvil fredelig kjære dame! En annen sier: Takk for at du delte. En gang en Supreme, alltid en Supreme.

Martins død kommer da Diana Ross forbereder seg på å dra tilbake til Storbritannia for en massiv turné senere i år. Hun vil spille på det ettertraktede festivalen Glastonbury, før en arenaturné som fortsetter i byene Leeds, Liverpool, Manchester, Glasgow, Birmingham og London.

Diana Ross om Glastonbury: Hver konsert føles som en privat fest, jeg kan se øynene dine og føle hjertene dine. Jeg kommer til Glastonbury med kjærlighet. Barbara Diane Martin ble født 1.juni, 1943 i Detroit, Michigan, USA og døde 4.mars, 2020 i en alder av 76 år.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Filmanbefaling: Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Jeg satt meg ned for å se dokumentaren Fyre: The Great Party That Never Happened som er på 1 time og 54 time. Dokumentaren er …

Les Mer

The Walking Dead – Sesong 10 trailer

Den tiende sesongen av The Walking Dead, en amerikansk post-apokalyptisk skrekk-TV-serie på AMC skal etter planen ha premiere 6. oktober 2019. Serien er utviklet for …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien: Kate Pierson fra The B-52’s er 72 år i dag

Catherine Elizabeth Pierson (bedre kjent som Kate Pierson) ble født 27.april,1948 i Weehawken, New Jersey, USA. Hun er en amerikansk sanger, lyriker og en av …

Les Mer

Reklame