Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Barbara Martin fra Supremes er død

Reklame

Supremes Barbara Martin er død i en alder av 76 år.

Sangeren i den ikoniske Motown gruppen døde onsdag, og hennes død ble senere bekreftet av representanter. Bandkollega Mary Wilson, som hyller sangeren sier i en uttalelse:

Hjertene våres går ut til Barbaras familie og venner. En gang en Supreme, alltid en Supreme.

Martin var medlem av den ikoniske gruppen fra 1960 til 1962, og ble med da de fortsatt ble kalt The Primettes, og erstattet det opprinnelige medlemmet Betty McGlowan. Gruppen signerte en innspillingskontrakt med plateselskapet Motown i 1961, men Barbara forlot angivelig Supremes i 1962 da hun ble gravid, og etterlot dem som en trio.

Gruppens mest kjente line-up var Diana Ross, Florence Ballard og Mary Wilson.

En fan hyllet Barbara Martin på facebook:

Det er trist å høre denne triste nyheten! Elsker Supremes! Vokste opp med dem! Hvil fredelig kjære dame! En annen sier: Takk for at du delte. En gang en Supreme, alltid en Supreme.

Martins død kommer da Diana Ross forbereder seg på å dra tilbake til Storbritannia for en massiv turné senere i år. Hun vil spille på det ettertraktede festivalen Glastonbury, før en arenaturné som fortsetter i byene Leeds, Liverpool, Manchester, Glasgow, Birmingham og London.

Diana Ross om Glastonbury: Hver konsert føles som en privat fest, jeg kan se øynene dine og føle hjertene dine. Jeg kommer til Glastonbury med kjærlighet. Barbara Diane Martin ble født 1.juni, 1943 i Detroit, Michigan, USA og døde 4.mars, 2020 i en alder av 76 år.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

NBA suspenderer sesongen etter at All-Star spiller Rudy Gobert testet positivt for Coronaviruset

NBA utsetter den nåværende sesongen 2019-20 etter at All-Star-spilleren Rudy Gobert foreløpig testet positivt for coronaviruset. NBA kunngjorde at en spiller på Utah Jazz foreløpig …

Les Mer

Robin Van Persie tilbake i Feyenoord som trener

Den tidligere Arsenal og Manchester United-spissen Robin van Persie har returnert til barndomsklubben Feyenoord som trener. Robin Van Persie (37) hadde en avsluttende sesong som …

Les Mer

Mick Fleetwood er nå åpen for Fleetwood Mac gjenforening med Lindsey Buckingham

Tilbake i 2019 avsluttet Fleetwood Mac en episk 50-årsjubileumsturné som fungerte som deres første ordentlige serie live-show siden de skilte med Lindsey Buckingham året før. …

Les Mer