Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70, 80-tallserien Alice er død i en alder av 55 år

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70,80-tallserien Alice som gikk på CBS er død i en alder av 55 år. Skuespilleren sin bortgang ble kunngjort av familiens tallsmann Jeff Ballard.

Ballard sier i en uttalelse at vi er knust og ødelagt over Phils bortgang. Hans fantastiske sans for humor, vennlighet og lojalitet vil bli husket av alle som krysset hans vei i livet.

Barnestjernen skulle fortsette å være med på andre serier som The Love Boat, Amazing Stories og Favorite Son, men er mest kjent for sin første rolle som den fremmede sønnen til Linda Lavins tittelfigur i Alice. Alice var TV-tilpasningen til filmskaperen Martin Scorseses Alice Doesn’t Live Here Anymore fra 1974. Rollen ble spilt i filmen av Alfred Lutter, som omgjorde rollen i Alice-piloten.

55-åringen hadde også små roller på storskjerm i filmer inkludert Sandman, Red Surf og 976-EVIL II. Han dukket også opp på TV-spillprogrammer som The Hollywood Squares, The 100,000 $ Pyramid og jobbet senere i 10 år i nyhetsavdelingen ved Los Angeles radioutsalg KFWB-AM. Deretter flyttet han til Wimberly, Texas, hvor han tilbrakte de siste årene som vertskap for et lokalt radioprogram.

På bildet ser du Philip sammen med søsteren sin Nancy som hjalp broren med å feire bursdagen sin forrige måned, med et Instagram bilde der hun skrev:

En stor gratulasjon til storebroren min !!! Det har vært en tøff tid i det siste, men som vi alltid har sagt, vi skal komme oss gjennom det sammen, skrev hun. Elsker deg storebror. Tirsdag kom den triste nyheten at storebror er død som etterlater seg mamma og lillesøster i stor sorg!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Steve Cotterill ny manager for Shrewsbury Town FC

Shrewsbury Town Football Club er glad for å bekrefte ankomsten av Steve Cotterill. Steve slutter seg til klubben med en imponerende rekord etter å ha …

Les Mer

Oppdatert liste på TV serier som har blitt kansellert i 2019/20

Vi skriver 20.mars og vi går mot slutten av TV sesongen 2019/20. Pr dato har 63 serier blitt sendt ferdig eller kansellert på grunn av …

Les Mer

Zombieland 2: Double Tap – Official Trailer

Den første traileren til Zombieland: Double Tap oppfølgeren til komedien i 2009 ble slippet torsdag, og flere av skuespillerne som var med i den første …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly