Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70, 80-tallserien Alice er død i en alder av 55 år

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70,80-tallserien Alice som gikk på CBS er død i en alder av 55 år. Skuespilleren sin bortgang ble kunngjort av familiens tallsmann Jeff Ballard.

Ballard sier i en uttalelse at vi er knust og ødelagt over Phils bortgang. Hans fantastiske sans for humor, vennlighet og lojalitet vil bli husket av alle som krysset hans vei i livet.

Barnestjernen skulle fortsette å være med på andre serier som The Love Boat, Amazing Stories og Favorite Son, men er mest kjent for sin første rolle som den fremmede sønnen til Linda Lavins tittelfigur i Alice. Alice var TV-tilpasningen til filmskaperen Martin Scorseses Alice Doesn’t Live Here Anymore fra 1974. Rollen ble spilt i filmen av Alfred Lutter, som omgjorde rollen i Alice-piloten.

55-åringen hadde også små roller på storskjerm i filmer inkludert Sandman, Red Surf og 976-EVIL II. Han dukket også opp på TV-spillprogrammer som The Hollywood Squares, The 100,000 $ Pyramid og jobbet senere i 10 år i nyhetsavdelingen ved Los Angeles radioutsalg KFWB-AM. Deretter flyttet han til Wimberly, Texas, hvor han tilbrakte de siste årene som vertskap for et lokalt radioprogram.

På bildet ser du Philip sammen med søsteren sin Nancy som hjalp broren med å feire bursdagen sin forrige måned, med et Instagram bilde der hun skrev:

En stor gratulasjon til storebroren min !!! Det har vært en tøff tid i det siste, men som vi alltid har sagt, vi skal komme oss gjennom det sammen, skrev hun. Elsker deg storebror. Tirsdag kom den triste nyheten at storebror er død som etterlater seg mamma og lillesøster i stor sorg!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Darrell Clarke ny manager for Port Vale

Port Vale er glad for å kunngjøre utnevnelsen av Darrell Clarke som ny manager. Han tar umiddelbart ansvaret for førstelaget med støtte fra Danny Pugh. …

Les Mer

Tidligere Manchester United-spiller Darron Gibson klar for Salford City FC

Den tidligere Manchester United-pilleren Darron Gibson (32) har signert for League Two-klubben Salford City på en kortsiktig avtale. Midtbanespilleren kom gjennom ungdommens rekker i Manchester …

Les Mer

I dag er det 25 år siden MS Estonia forliset

I dag 28.september er det 25 år siden Estonia-forliset som er vår tids største forlis. Til sammenligning er Titanic fra 1912 det som er den …

Les Mer