Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70, 80-tallserien Alice er død i en alder av 55 år

Barnestjernen Philip McKeon som er best kjent fra 70,80-tallserien Alice som gikk på CBS er død i en alder av 55 år. Skuespilleren sin bortgang ble kunngjort av familiens tallsmann Jeff Ballard.

Ballard sier i en uttalelse at vi er knust og ødelagt over Phils bortgang. Hans fantastiske sans for humor, vennlighet og lojalitet vil bli husket av alle som krysset hans vei i livet.

Barnestjernen skulle fortsette å være med på andre serier som The Love Boat, Amazing Stories og Favorite Son, men er mest kjent for sin første rolle som den fremmede sønnen til Linda Lavins tittelfigur i Alice. Alice var TV-tilpasningen til filmskaperen Martin Scorseses Alice Doesn’t Live Here Anymore fra 1974. Rollen ble spilt i filmen av Alfred Lutter, som omgjorde rollen i Alice-piloten.

55-åringen hadde også små roller på storskjerm i filmer inkludert Sandman, Red Surf og 976-EVIL II. Han dukket også opp på TV-spillprogrammer som The Hollywood Squares, The 100,000 $ Pyramid og jobbet senere i 10 år i nyhetsavdelingen ved Los Angeles radioutsalg KFWB-AM. Deretter flyttet han til Wimberly, Texas, hvor han tilbrakte de siste årene som vertskap for et lokalt radioprogram.

På bildet ser du Philip sammen med søsteren sin Nancy som hjalp broren med å feire bursdagen sin forrige måned, med et Instagram bilde der hun skrev:

En stor gratulasjon til storebroren min !!! Det har vært en tøff tid i det siste, men som vi alltid har sagt, vi skal komme oss gjennom det sammen, skrev hun. Elsker deg storebror. Tirsdag kom den triste nyheten at storebror er død som etterlater seg mamma og lillesøster i stor sorg!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Prince -Purple Rain er 35 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Prince startet et 24 ukers løp på toppen av de amerikanske albumlistene med Purple Rain i 1984. Hans sjette studioalbum med …

Les Mer

Chelsea leier ut Danny Drinkwater til Burnley FC til januar

Danny Drinkwater som har fått kun 12 kamper i Chelsea etter overgangen fra Leicester City i 2017 har gått på lån til Premier League-klubben Burnley …

Les Mer

Vi skal komme oss gjennom dette – Dette fikser vi, men historien vil bli forandret etter coronaviruset har blitt beseiret!!

Vi er nå inne i en krevende tid som tar på oss alle. Vil vi komme sterkere ut av denne vanskelige tiden når vi beseirer …

Les Mer