Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bauhaus vokalist Peter Murphy led av hjerteinfarkt

Bauhaus-vokalist Peter Murphy har fått et hjerteinfarkt i New York.

Den medisinske situasjonen skjedde før hans planlagte konsert på Le Poisson Rouge tirsdag kveld hvor det ble rapportert at Murphy led av en pustebesvær.

Han ble hastet til Lenox Hill sykehus onsdag morgen, der kardiolog Jason Song bekreftet at Bauhaus-ikonet faktisk hadde fått et hjerteinfarkt.

Song sier i en uttalelse:

Mr Murphy ble innlagt for behandling av et hjerteinfarkt, hadde to stenter plassert i hans høyre koronararterie og ble startet på medisiner for å håndtere hjertetilstanden hans.

Han blir liggende på sykehuset for fortsatt overvåking av tilstanden. Familien til Murphy har også gitt ut en uttalelse som det står som følgende:

Vi vil takke fansen for deres støtte og håper at Peter kommer tilbake på scenen med et frisk hjerte, sterkere enn før!

Murphy skulle spille ytterligere fire show på Le Poisson Rouge. Disse vil bli planlagt senere med detaljer som skal sluttbehandles i rett tid.

En talsperson for lokalet sier:

Alle av oss i LPR er ødelagte av denne nyheten. Peters konserter og tilstedeværelse de siste 12 dagene har vært fantastiske – både på scenen og av. Vi ønsker Peter en rask og full bedring og ser frem til hans vellykkede retur til Le Poisson Rouge.

I fjor turnerte Murphy og bassist David J over hele Europa for å feire bandets 40-årsjubileum der de spilte debutalbumet sitt 1980 i The Flat Field i sin helhet sammen med andre Bauhaus-klassikere.

Peter John Joseph Murphy (født 11. juli 1957) er en engelsk sanger, låtskriver og musiker. Han var vokalist for goth-rockebandet Bauhaus og ga senere ut en rekke soloalbum, som Love Hysteria, Deep og Holy Smoke. Tynn med fremtredende kinnben, en barytonstemme og en forkjærlighet for dyster poetikk, blir han ofte kalt Godfather of Goth.

Kanskje du også liker

Tom Nordlie ny trener for Lillestrøm

Jörgen Lennartsson (54) er ferdig som trener i Lillestrøm SK, som må spille kvalifisering mot Start om fornyet spill i Eliteserien. Det var Romerikes Blad som var …

Les Mer

Spiral: From The Book of Saw

Spiral: From The Book of Saw er den kommende niende skrekkfilm fra filmserien SAW. Spiral er regissert av Darren Lynn Bousman, og skrevet av Josh …

Les Mer

Tiger King trakk 34 millioner amerikanske seere på de første 10 dagene serien på Netflix

Netflix’s Tiger King leverte som forventet et stort publikum for Netflix, i hvert fall ifølge Nielsen ratings (Basert på seertall). Kjendisnettstedet Variety melder at dokumentaren …

Les Mer

Reklame