Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bauhaus vokalist Peter Murphy led av hjerteinfarkt

Bauhaus-vokalist Peter Murphy har fått et hjerteinfarkt i New York.

Den medisinske situasjonen skjedde før hans planlagte konsert på Le Poisson Rouge tirsdag kveld hvor det ble rapportert at Murphy led av en pustebesvær.

Han ble hastet til Lenox Hill sykehus onsdag morgen, der kardiolog Jason Song bekreftet at Bauhaus-ikonet faktisk hadde fått et hjerteinfarkt.

Song sier i en uttalelse:

Mr Murphy ble innlagt for behandling av et hjerteinfarkt, hadde to stenter plassert i hans høyre koronararterie og ble startet på medisiner for å håndtere hjertetilstanden hans.

Han blir liggende på sykehuset for fortsatt overvåking av tilstanden. Familien til Murphy har også gitt ut en uttalelse som det står som følgende:

Vi vil takke fansen for deres støtte og håper at Peter kommer tilbake på scenen med et frisk hjerte, sterkere enn før!

Murphy skulle spille ytterligere fire show på Le Poisson Rouge. Disse vil bli planlagt senere med detaljer som skal sluttbehandles i rett tid.

En talsperson for lokalet sier:

Alle av oss i LPR er ødelagte av denne nyheten. Peters konserter og tilstedeværelse de siste 12 dagene har vært fantastiske – både på scenen og av. Vi ønsker Peter en rask og full bedring og ser frem til hans vellykkede retur til Le Poisson Rouge.

I fjor turnerte Murphy og bassist David J over hele Europa for å feire bandets 40-årsjubileum der de spilte debutalbumet sitt 1980 i The Flat Field i sin helhet sammen med andre Bauhaus-klassikere.

Peter John Joseph Murphy (født 11. juli 1957) er en engelsk sanger, låtskriver og musiker. Han var vokalist for goth-rockebandet Bauhaus og ga senere ut en rekke soloalbum, som Love Hysteria, Deep og Holy Smoke. Tynn med fremtredende kinnben, en barytonstemme og en forkjærlighet for dyster poetikk, blir han ofte kalt Godfather of Goth.

Kanskje du også liker

Ukens leder: God bedring på alle måter

Må bare nevnes innledningsvis at Trump har fått corona og at fremtidige president dueller er satt på vent. Trump har det for ordens skyld bra. …

Les Mer

Topp 10 favoritter – August, del 2, 2019

Musikk – Ekte lidenskap. Musikk gir glede og gleden er alltid med meg når jeg oppdager at favorittene mine kommer med ny musikk, eller jeg …

Les Mer

Neil Peart fra det legendariske prog rock-bandet Rush tapte kampen mot kreften i en alder av 67 år

Fredag kom den triste nyheten at den canadiske trommeslageren og helten, legenden, Neil Peart hadde tapt kampen mot kreften etter å ha kjempet hardt i …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly