Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bersant Celina klar for Dijon FCO

Bersant Celina (24) har sluttet seg til den franske Ligue 1-klubben Dijon FCO som kommer fra Swansea City for en ukjent sum med forbehold om internasjonal godkjenning.

Celina som spiller for Kosovo går til Ligue 1-klubben etter to sesonger i Swansea City spilte 79 kamper og scorer 10 mål i løpet av den tiden.

24-åringen kom til svanene fra Manchester City i august 2018, og hadde en fremtredende rolle under Graham Potter da han scoret åtte mål på 43 kamper i alle konkurranser.

Det mest minneverdige av disse målene kom i Swanseas spennende FA-cup kvartfinale mot sin gamle klubb i mars 2019 som endte uavgjort.

Celina fant det vanskeligere å få spilletid i løpet av den siste måneden av sesongen 2019-20, men likevel avsluttet kampanjen med 37 kamper til navnet hans.

Alle i Swansea City ønsker Bersant det beste i sin fremtidige karriere.

Bersant Celina er født i nåværende Kosovo, men flyttet til Drammen da han var to år gammel. I 2012 ble han tilbudt ett stipend av akademiet til Manchester City, hvor han tilbrakte de neste to årene. Fra 2014 til nå har Celina spilt for hjemlandet sitt og står pr dato med 20 kamper, 2 mål for Kosovo!

Kanskje du også liker

Falling In Reverse gitarist Derick Jones er død

Falling In Reverse gitarist Derek Jones er død i en alder av 35 år. Hans død ble bekreftet av bandets frontmann Ronnie Radke, som sier …

Les Mer

Filmstjernen Danny Aiello er død

Veteranskuespilleren Danny Aiello best kjent for sin episke roller i mange anerkjente filmer siden 70-tallet døde torsdag kveld. TMZ var først ute med å melde om …

Les Mer

Will Smallbone har signert med Southampton FC til sommeren 2024

Southampton FC er glade for å kunngjøre midtbanespilleren Will Smallbone (20) har signert en ny fireårskontrakt på St Mary’s. Akademikandidaten på 20 år, har avtalt …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly