Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bersant Celina klar for Dijon FCO

Bersant Celina (24) har sluttet seg til den franske Ligue 1-klubben Dijon FCO som kommer fra Swansea City for en ukjent sum med forbehold om internasjonal godkjenning.

Celina som spiller for Kosovo går til Ligue 1-klubben etter to sesonger i Swansea City spilte 79 kamper og scorer 10 mål i løpet av den tiden.

24-åringen kom til svanene fra Manchester City i august 2018, og hadde en fremtredende rolle under Graham Potter da han scoret åtte mål på 43 kamper i alle konkurranser.

Det mest minneverdige av disse målene kom i Swanseas spennende FA-cup kvartfinale mot sin gamle klubb i mars 2019 som endte uavgjort.

Celina fant det vanskeligere å få spilletid i løpet av den siste måneden av sesongen 2019-20, men likevel avsluttet kampanjen med 37 kamper til navnet hans.

Alle i Swansea City ønsker Bersant det beste i sin fremtidige karriere.

Bersant Celina er født i nåværende Kosovo, men flyttet til Drammen da han var to år gammel. I 2012 ble han tilbudt ett stipend av akademiet til Manchester City, hvor han tilbrakte de neste to årene. Fra 2014 til nå har Celina spilt for hjemlandet sitt og står pr dato med 20 kamper, 2 mål for Kosovo!

Kanskje du også liker

Redaktør er bekymret for barnas sikkerhet i denne krisesituasjonen vi er oppe i – Ikke alle takler den nye hverdagen

I disse coronavirus-tider er det alltid noen det går utover i samfunnet vårt. Spesielt er det sårbare grupper som vil si de svakeste som eksempel …

Les Mer

Donald Trump er en klovn

Vel, etter denne overskriften har man vel satt tonen på denne ukens leder. Har USA en klovn som leder? Men hvorfor skal vi på død …

Les Mer

Metallica – Ride the Lightning er 35 år i dag

Ride the Lightning er det andre studio albumet til det amerikanske heavy metal-bandet Metallica, ble sluppet på denne dagen i dag i 1984. av det …

Les Mer