Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bersant Celina klar for Dijon FCO

Bersant Celina (24) har sluttet seg til den franske Ligue 1-klubben Dijon FCO som kommer fra Swansea City for en ukjent sum med forbehold om internasjonal godkjenning.

Celina som spiller for Kosovo går til Ligue 1-klubben etter to sesonger i Swansea City spilte 79 kamper og scorer 10 mål i løpet av den tiden.

24-åringen kom til svanene fra Manchester City i august 2018, og hadde en fremtredende rolle under Graham Potter da han scoret åtte mål på 43 kamper i alle konkurranser.

Det mest minneverdige av disse målene kom i Swanseas spennende FA-cup kvartfinale mot sin gamle klubb i mars 2019 som endte uavgjort.

Celina fant det vanskeligere å få spilletid i løpet av den siste måneden av sesongen 2019-20, men likevel avsluttet kampanjen med 37 kamper til navnet hans.

Alle i Swansea City ønsker Bersant det beste i sin fremtidige karriere.

Bersant Celina er født i nåværende Kosovo, men flyttet til Drammen da han var to år gammel. I 2012 ble han tilbudt ett stipend av akademiet til Manchester City, hvor han tilbrakte de neste to årene. Fra 2014 til nå har Celina spilt for hjemlandet sitt og står pr dato med 20 kamper, 2 mål for Kosovo!

Kanskje du også liker

Mesterligaen i ishockey er avlyst

Det som skulle være den store happeningen til Stavanger Oilers har i dag blitt avlyst på grunn av situasjonen pr dato i Europa. Mesterligaen i …

Les Mer

Nytt album fra Six Feet Under er ute 2.oktober

Det har vært stille i tre år fra Chris Barnes og hans venner i Six Feet Under siden 2017 da bandet slapp deres 12 studioalbum …

Les Mer

Grunnlegger, bassist B.B. Dickerson i War er død

Morris “B.B.” Dickerson, medstifter og bassist til funk-rockbandet War, er død 71 år gammel. Musikeren døde fredelig på et sykehus i Long Beach, California fredag …

Les Mer