Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Black Sabbaths Tony Iommi om Robert Fripp og Toyahs eksentriske coverversjon av Paranoid har gjort de gale

«Jeg tror denne nedstengingen har drevet dem mentale»

King Crimson grunnlegger Robert Fripp og hans kone Toyah Willcox har underholdt musikkfans med en serie eksentriske karanteneopptredener, inkludert en bisarrende fascinerende gjengivelse av Black Sabbath-klassikeren «Paranoid». En av mange som har sett «Paranoid» coverversjon, er den legendariske sabbatsgitaristen Tony Iommi, som fortalte oss at rockeparet har «blitt gal.»

Fripp og Toyahs «Sunday Lunch» forestillingsserie har virkelig fått mange seertall på YouTube den siste måneden, og begynte med en cover av Metallicas «Enter Sandman» som så Toyah sykle på en treningssykkel mens hun sang den ikoniske metal-melodien. Videoen har samlet mer enn 4,5 millioner visninger, takket være Toyahs avslørende valg av antrekk. Like morsomme gjengivelser av Billy Idols Rebel Yell, Guns N ‘Roses Welcome to the Jungle, og Joan Jett-klassikeren I Love Rock’ n ‘Roll har fulgt, med et gjennomsnitt på omtrent 1 million visninger hver.

Før deres nåværende viralvideo, oppstod Fripp og Toyahs «Sunday Lunch» først overskrifter på Halloween-helgen med sin ville versjon av «Paranoid», der Fripp spilte gitar mens Toyah sang og danset bak lås, enten i en forlatt fengselscelle. eller et gammelt bankhvelv. På et tidspunkt klatret Toyah til og med på stolpene mens hun sang andre verset.

Consequence of Sound hadde gleden av å snakke med Iommi om Black Sabbaths kommende utgivelser av Heaven and Hell and Mob Rules og vi måtte spørre metallmesteren hva han syntes om Fripp og Toyahs versjon av «Paranoid», samt deres søndag «Sunday Lunch» -serie med YouTube-videoer.

«Jeg tror de har blitt galne, faktisk,» bemerket Iommi. “Jeg tror denne nedstengingen har drevet dem mentale. Å kjære, ja – noen hadde fortalt meg om det; faktisk sendte noen det til meg, og jeg så på det. De gjør en ting nå regelmessig, de to, de gjør en ting på nettet, der de opptrer. »

Iommi og Fripp er begge innovatører i rockeverdenen, og følger lignende karriere-tidslinjer. Iommi er allment ansett som gudfaderen til heavy metal, etter å ha gitt ut Sabbaths selvtitulerte debut-LP i 1970, mens Fripp er en stamfar til prog-rock, med King Crimsons første album, In the Court of the Crimson King, som ankom i 1969.

Black Sabbath-gitaristens kommentarer om Fripp og Toyah kommer med en lyshet, da han og King Crimson-gitaristen ser ut til å ha et vennlig forhold. Et bilde lagt ut på en Iommi-fanside (se nedenfor) viser de to britiske musikkikonene som henger sammen bak scenen.

Hvis du trenger hjelp etter å ha sett disse tre coverversjonene med Toyah & Robert så anbefaler vi at du tar deg en tur ut og går en lang deilig tur. For en som er hardcore fan så kan på en måte føle med legenden i Black Sabbath!

Kanskje du også liker

Norm Crosby – Komiker som var mester i malaprops er død

Norm Crosby, Borscht Belt-komikeren som var kjent for sine hyppige malapropism ord som høres riktig ut, men som er helt feil. Norm døde lørdag i …

Les Mer

Kenny Rogers er død

I dag kom det triste budskapet at Kenny Rogers har gått bort i en alder av 81 år. Legenden døde 20. mars 2020 i sitt …

Les Mer

TV stjernen John Callahan fra All my Children er død

Skuespiller John Callahan er død i en alder av 66 år. Hans eks-kone Eva LaRue bekreftet bortgangen på Instagram. 66-åringen var best kjent for sin …

Les Mer