Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bob Dylan er tilbake med ny musikk på åtte år

Reklame

Bob Dylan har gitt ut sin første originale sang på åtte år.

Sangen har fått tittelen Murder Most Foul og det er basert på attentatet på JFK i 1963 – og det er en episk sang som varer i 17 minutter.

Bob Dylan sier:

Hei fans og følgere med takknemlighet for all din støtte og lojalitet gjennom tidene. Dette er en uutgitt sang vi spilte inn for en stund tilbake som du kanskje synes er interessant. Vær trygg, vær observant og Gud kan være med deg.

Murder Most Foul er Dylans første originale utgivelse siden albumet Tempest fra 2012. Det ble fulgt av Shadows In The Night i 2015, Fallen Angels i 2016 og Triplicate i 2017, som alle besto av omslag og levende snitt.

Lytt til Dylans Murder Most Foul nedenfor.

Tidligere i år kom de første detaljene om en ny Dylan film frem. Filmen har arbeidstittelen Going Electric og vil fokusere på legendens kontroversielle overgang fra folk til rock på midten av 60-tallet. Deadline rapporterte at Dylan er involvert i prosjektet sammen med Searchlight Pictures og regissør James Mangold, med samtaler med skuespiller Timothée Chalamet om hovedrollen som finner sted.

Chalamet ble sist omtalt i Greta Gerwigs tilpasning av Louisa May Alcott’s Little Women som spilte i Netflix-filmen The King. Bob Dylan har gitt ut 38 studioalbum, 91 singler, 26 bemerkelsesverdige utvidede skuespill, 50 musikkvideoer, 12 live album, 15 bind omfattende The Bootleg Series, 19 samlingsalbum, 14 kassesett, syv lydspor som hovedbidragsyter, fem hjemmevideoer og to hjemmevideoer uten musikk.

Dylan har vært gjenstand for seks dokumentarer, med hovedrollen i tre teaterfilmer, dukket opp i ytterligere åtte filmer og 10 hjemmevideoer, og er gjenstand for den biografiske hyllestfilmen I’m Not There. Legenden har vært aktiv siden 1961 og 24.mai blir Robert Allen Zimmerman som er hans opprinnelige navn 79 år!

Kanskje du også liker

Fear the Walking Dead – Sesong 6 har premiere 11 oktober

Etter ett år pause nærmer det seg en ny sesong med Fear the Walking Dead som vil være seriens sjette sesong på AMC. Hvor mange …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien: Neil Sedaka – Breaking Up Is Hard to Do

Dagen i dag i 1962 startet Neil Sedaka et to ukers løp på 1.plass på Biillboard Hot 100 med Breaking Up Is Hard To Do. …

Les Mer

Anne Grete Preus er død etter å ha tapt kampen mot kreften

Nå i kveld kom den triste nyheten at en av vår tids største artister fra Veslefrikk, Can Can er død i en alder av kun …

Les Mer