Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bob Dylan er tilbake med ny musikk på åtte år

Bob Dylan har gitt ut sin første originale sang på åtte år.

Sangen har fått tittelen Murder Most Foul og det er basert på attentatet på JFK i 1963 – og det er en episk sang som varer i 17 minutter.

Bob Dylan sier:

Hei fans og følgere med takknemlighet for all din støtte og lojalitet gjennom tidene. Dette er en uutgitt sang vi spilte inn for en stund tilbake som du kanskje synes er interessant. Vær trygg, vær observant og Gud kan være med deg.

Murder Most Foul er Dylans første originale utgivelse siden albumet Tempest fra 2012. Det ble fulgt av Shadows In The Night i 2015, Fallen Angels i 2016 og Triplicate i 2017, som alle besto av omslag og levende snitt.

Lytt til Dylans Murder Most Foul nedenfor.

Tidligere i år kom de første detaljene om en ny Dylan film frem. Filmen har arbeidstittelen Going Electric og vil fokusere på legendens kontroversielle overgang fra folk til rock på midten av 60-tallet. Deadline rapporterte at Dylan er involvert i prosjektet sammen med Searchlight Pictures og regissør James Mangold, med samtaler med skuespiller Timothée Chalamet om hovedrollen som finner sted.

Chalamet ble sist omtalt i Greta Gerwigs tilpasning av Louisa May Alcott’s Little Women som spilte i Netflix-filmen The King. Bob Dylan har gitt ut 38 studioalbum, 91 singler, 26 bemerkelsesverdige utvidede skuespill, 50 musikkvideoer, 12 live album, 15 bind omfattende The Bootleg Series, 19 samlingsalbum, 14 kassesett, syv lydspor som hovedbidragsyter, fem hjemmevideoer og to hjemmevideoer uten musikk.

Dylan har vært gjenstand for seks dokumentarer, med hovedrollen i tre teaterfilmer, dukket opp i ytterligere åtte filmer og 10 hjemmevideoer, og er gjenstand for den biografiske hyllestfilmen I’m Not There. Legenden har vært aktiv siden 1961 og 24.mai blir Robert Allen Zimmerman som er hans opprinnelige navn 79 år!

Kanskje du også liker

Irwin-familien har reddet over 90 000 dyr, inkludert mange skadde i de australske skogbranner

Barna til den avdøde TV-personlighet, naturvitenskapsmann og miljøverner Steve Robert Irwin (Krokodillejegeren), som døde 4.september 2006 i en alder av 44 år fortsetter der pappa slapp. Bindi …

Les Mer

Prince -Purple Rain er 35 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Prince startet et 24 ukers løp på toppen av de amerikanske albumlistene med Purple Rain i 1984. Hans sjette studioalbum med …

Les Mer

Filmanmeldelse: Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Av og til kommer det en film som alle snakker om og igjen har Netflix levert en sånn film som fenger alle aldre. I Eurovision …

Les Mer