Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bolton Wanderers er sikret for fremtiden etter at klubben har fått nytt eierskap

Bolton Wanderers overlevelse er sikret etter at Football Ventures (Whites) Limited fullførte sin langvarige overtakelse av klubben i kveld.

Administratorer hadde advart om at klubben kunne settes i likvidasjon onsdag uten endelig overtakelse. Det så ut til å ha kollapset på mandag noe som førte til dystre advarsler om fremtiden til den 145 år gamle klubben.

Det gleder meg at vi endelig har kommet til en tilfredsstillende konklusjon med salget, sa den felles administrator Paul Appleton.

Jeg har all sympati for de ansatte, spillere og fans som har blitt tvunget til å stå ved mens klubben deres ble tatt til randen. Jeg gleder meg over at lojaliteten, engasjementet og tålmodigheten deres endelig er blitt belønnet.

Tirsdag ga den engelske fotballigaen Bolton 14 dager til å fullføre en avtale eller møte utkastelse fra EFL. Bury ble den første klubben som ble kastet fra EFL på 27 år på tirsdag, etter at et overtakelsestilbud falt gjennom like før EFLs frist.

Som et resultat av overtakelsen er Bolton nå ute av administrasjon, og deres plass i EFL er ikke lenger truet. De siste månedene har utvilsomt vært utfordrende og til tider fulle – aldri mer – og jeg vil takke alle parter for deres innsats for å oppnå det ønskede utfall, sier EFL-konsernsjef Debbie Jevans.

I en Bolton-uttalelse er Appleton kritisk til klubbens tidligere eier Ken Anderson, som han sa var ansvarlig for at avtalen først falt sammen på mandag.

Dette sier mye om beslutningen av Eddie Davies Trust om ikke å la hans elskede Bolton Wanderers lide lenger under hendene til Ken Anderson, sier Appleton.

Dessverre har herr Anderson brukt sin posisjon som en sikret kreditor for å hemme og frustrere enhver avtale som ikke gagnet han eller som passet hans formål. Heldigvis, med bistand fra Eddie Davies Trust og andre, var vi i stand til å overvinne denne hindringen.

Siden nedrykket fra Premier League i 2012 har klubben fra Manchester gått nedover og med nedrykk fra Sky Bet Championship i mai har det vært mye uro i Bolton Wanderers. Klubben med en stolt historie på 145 år var på randen av utkastelse, takk og pris kom redningen i tolvte time der The Trotters har hatt stjerner i fleng som Sam Allardyce, Sammy Lee, Peter Reid, Jason McAteer, John McGinlay, Scott Sellars, Andy Todd, Dean Holdsworth, Kevin Nolan, Kevin Davies, Gary Cahill og Gary Speed, som managere og spillere. Bolton Wanderers går nå inn i en spennende tid og forhåpentligvis vil klubben lære av denne massive motgangen!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien – I dag er det 10 år siden Ronnie James Dio døde

Dagen i dag i musikkhistorien I dag 16.05 er det ti år siden Ronnie James Dio døde i en alder av 67 år. Legenden fra Portsmouth, New Hampshire USA …

Les Mer

Konsertanmeldelse med Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland

Vår andre mann i redaksjonen i Lars Nicolai Skjølingstad og hans kjære kone Synnøve var på konsert med deres store helt Bjørn Eidsvåg og kameraten …

Les Mer

Topp 10 favoritter – August del 1, 2019

Halvard Henry og co elsker musikk og i første del får du indie, metal, pop rock, rock og gjett om vi elsker det. Her snakker …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly