Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Brasilianske Thrash metal-bandet Nervosa med nye medlemmer

Etter en uke med mye spekulasjoner kom Nervosa med nyheten i ettermiddag at Prika Amaral har fått med seg nye medlemmer fra blant annet Mia Wallace på bass, som vi kjenner fra Abbath, Triumph Of Death.

Etter en lang og streng auditionsprosess har Prika Amaral (Grunnlegger), gitarist fått selskap av vokalist Diva Satanica (Bloodhunter), bassist Mia Wallace , og trommeslager Eleni Nota (Mask Of Prospero, Croque Madame).

Valget om å danne en kvartett i stedet for å gjeninnføre en trio ble tatt for å gi Nervosa en frisk tilnærming og vise en annen spennende fasit, men vil på ingen måte fjerne seg fra den trash og death essensen de er kjent for. Fansen kan forvente riff med og et sterkt grep, raske og tekniske trommer, en fornyet og tyngre bass med super aggressiv thrash metal-vokal.

Nervosa garanterer at så snart live-hendelser kan skje igjen, vil de overholde planen deres og reise verden rundt for å bringe sin unike lyd overalt. Bandet er også glade for å kunne opplyse at de har begynt å jobbe med ny musikk.

Amaral kommenterer:

Det var en utrolig opplevelse å møte så mange dyktige kvinner. Det var ikke lett å velge bare en og bli tvunget til å si nei til flere virkelig gode musikere. Men spørsmålet er utenfor musikalsk kompetanse. Det innebærer tilgjengelighet, profesjonell holdning, god kommunikasjon, osv. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og veldig selvsikker. Jeg har allerede lagret mange nye sanger, og vi har allerede begynt å skrive. Vi planlegger å lansere noe nytt materiale på nettet under  karantenen vi er inne i om dagen. Jeg garanterer at Nervosa kommer med full styrke.

NERVOSA 2020 er:

Diva Satanica – vokal
Prika Amaral – gitar
Mia Wallace – bass
Eleni Nota – trommer

Bassist/ vokalist Fernanda Lira og trommeslager Luana Dametto forlot Nervosa forrige måned av personlige grunner.

Prika startet NERVOSA tilbake i 2010, og Fernanda påtok seg bass- og vokaloppgavene for bandet i juli 2011. Luana ble med i 2017 etter at de tre foregående trommeslagerne forlot gruppen.

Nervosa signerte med Napalm Records i 2012 og har gitt ut tre album gjennom det østerrikske plateselskapet så langt i 2014 Victim Of Yourself, 2016 Agony og 2018 Downfall Of Mankind.

Jeg oppdaget Nervosa tilbake i 2015 og siden har vært en stor fan av bandet og er spent om Diva Satanica klarer å erstatte Fernanda Lira, som etter mening er og blir stemmen uttad Nervosa som sparker skikkelig fra seg og her snakker vi 100 % kvalitet Thrash Metal og litt til!!

Kanskje du også liker

Ryan Reynolds og Rob McElhenney: Hollywood-stjerner skal overta Wrexham AFC

Hollywood-stjernene Ryan Reynolds og Rob McElhenney skal være de nye eierne av National League-klubben Wrexham. Wrexham Supporters Trust (WST) -medlemmer stemte overveldende for å støtte …

Les Mer

Keith Hill ny manager for Bolton Wanderers

Den tidligere Premier League-klubben Bolton Wanderers som nå spiller i League one (Nivå 3) har i kveld ansatt den tidligere Rochdale FC manageren, Keith Hill. …

Les Mer

Night Stalker – Seriemorderen som skapte stor frykt i San Francisco og Los Angeles fra 1984 og 85 kommer til Netflix 13.januar

Jeg har en følelse at mange vil legge seg i sofaen 13.januar da dokumentaren om seriemorderen Night Stalker «Richard Ramirez kommer på Netflix. Fra juni …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly