Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Breaking News: Dexter er tilbake som begrenset serie på 10 episoder

Dexter Morgans andre handling som tømmerhugger nærmer seg slutten: Showtime har beordret en 10-episoders Dexters gjenopplivet som serie med Michael C. Hall ombord for å gjengi rollen som drapsmannen.

Ansvarlig produsent Clyde Phillips er tilbake som showrunner for den kvasi niende sesongen, som skal starte produksjonen i vinter før en lansering høsten 2021.

«Dexter er en så spesiell serie, både for sine millioner av fans og for Showtime, ettersom dette gjennombruddshowet bidro til å sette nettverket vårt på kartet for mange år siden,» sier Showtime-president Gary Levine i en uttalelse. “Vi ville bare se på denne unike karakteren hvis vi kunne finne et kreativt grep som virkelig var verdig den strålende, originale serien. Vel, jeg er glad for å rapportere at Clyde Phillips og Michael C. Hall har funnet det, og vi kan ikke vente med å starte filmingen og vise det til verden».

Dexter debuterte i Showtime høsten 2006 og løp i åtte vellykkede (hvis polariserende) sesonger. I den mye malignerte seriens siste sesong som ble sendt 22. september 2013 – forfalsket Dexter sin død og antok en ny identitet som tømmerhugger.

“Jeg syntes det var fortellende tilfredsstillende – men det var ikke så velsmakende,” innrømmet Hall tidligere svanesangen og la til, “Jeg tror serien hadde mistet et visst moment. Bare iboende på grunn av hvor lenge vi hadde gjort det, på grunn av historiekapitalen vi hadde brukt, fordi forfatterne våre kan ha blitt gasset. Kanskje noen mennesker ønsket en mer tilfredsstillende slutt for ham, enten en lykkelig slutt eller en mer definitiv følelse av lukking. ”

Showtime har i årevis sparket rundt ideen om å gjenreise Dexter. I 2014 bekreftet daværende president David Nevins at «pågående samtaler» fant sted for å gjenopplive franchisen, men vedlikeholdt enhver ny serie «måtte involvere Michael. Hvis vi skulle gjøre det, ville jeg bare gjøre det med Michael.

Dexter er ved siden av Six Feet Under, Sopranos som er den ultimate favoritten hos Halvard Henry, rett og slett fordi serien skapte noe unikt fra 2006 til 2013, siste sesong var et stort klimaks som skuffet enormt, man skulle tro at Showtime ville ødelegge alt det Ansvarlig produsent Clyde Phillips skapte i 2006, nå er Dexter endelig tilbake som vil mange fans til å håpe at Dexter Morgans skjebne er rundt hjørnet.

Da serien gikk sin seiersgang så handlet det meste om livet til Dexter på dagtid som politi og natten var han seriemorder. I siste episode som ble sendt i 2013 så vi Dexter rømme med båt som endte med klimakset som tømmerhogger, forhåpentligvis vil den kommende begrensende serien med 10 episoder gi noen hint hva som skjedde egentlig med Dexter!

Kanskje du også liker

The Stranglers keyboardist Dave Greenfield er død etter å ha fått coronaviruset

The Stranglers keyboardist Dave Greenfield er død i en alder av 71 år etter å ha testet positivt for COVID-19. Greenfield var kjent for sin …

Les Mer

Ukens leder – Black Weekend

Årets mest dustete tradisjon er nå ferdig, nemlig det amerikanske påfunnet Black Weekend og Black Friday. Det dreier seg om panisk handling og forferdelige impulskjøp …

Les Mer

Ny musikk først oktober, del 2 – 2020

Schizofreni er deilig når det gjelder musikk og i post 2 får du en reise i min gale musikkverden. Her får du salig blanding fra …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly