Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Breaking News: Dexter er tilbake som begrenset serie på 10 episoder

Dexter Morgans andre handling som tømmerhugger nærmer seg slutten: Showtime har beordret en 10-episoders Dexters gjenopplivet som serie med Michael C. Hall ombord for å gjengi rollen som drapsmannen.

Ansvarlig produsent Clyde Phillips er tilbake som showrunner for den kvasi niende sesongen, som skal starte produksjonen i vinter før en lansering høsten 2021.

«Dexter er en så spesiell serie, både for sine millioner av fans og for Showtime, ettersom dette gjennombruddshowet bidro til å sette nettverket vårt på kartet for mange år siden,» sier Showtime-president Gary Levine i en uttalelse. “Vi ville bare se på denne unike karakteren hvis vi kunne finne et kreativt grep som virkelig var verdig den strålende, originale serien. Vel, jeg er glad for å rapportere at Clyde Phillips og Michael C. Hall har funnet det, og vi kan ikke vente med å starte filmingen og vise det til verden».

Dexter debuterte i Showtime høsten 2006 og løp i åtte vellykkede (hvis polariserende) sesonger. I den mye malignerte seriens siste sesong som ble sendt 22. september 2013 – forfalsket Dexter sin død og antok en ny identitet som tømmerhugger.

“Jeg syntes det var fortellende tilfredsstillende – men det var ikke så velsmakende,” innrømmet Hall tidligere svanesangen og la til, “Jeg tror serien hadde mistet et visst moment. Bare iboende på grunn av hvor lenge vi hadde gjort det, på grunn av historiekapitalen vi hadde brukt, fordi forfatterne våre kan ha blitt gasset. Kanskje noen mennesker ønsket en mer tilfredsstillende slutt for ham, enten en lykkelig slutt eller en mer definitiv følelse av lukking. ”

Showtime har i årevis sparket rundt ideen om å gjenreise Dexter. I 2014 bekreftet daværende president David Nevins at «pågående samtaler» fant sted for å gjenopplive franchisen, men vedlikeholdt enhver ny serie «måtte involvere Michael. Hvis vi skulle gjøre det, ville jeg bare gjøre det med Michael.

Dexter er ved siden av Six Feet Under, Sopranos som er den ultimate favoritten hos Halvard Henry, rett og slett fordi serien skapte noe unikt fra 2006 til 2013, siste sesong var et stort klimaks som skuffet enormt, man skulle tro at Showtime ville ødelegge alt det Ansvarlig produsent Clyde Phillips skapte i 2006, nå er Dexter endelig tilbake som vil mange fans til å håpe at Dexter Morgans skjebne er rundt hjørnet.

Da serien gikk sin seiersgang så handlet det meste om livet til Dexter på dagtid som politi og natten var han seriemorder. I siste episode som ble sendt i 2013 så vi Dexter rømme med båt som endte med klimakset som tømmerhogger, forhåpentligvis vil den kommende begrensende serien med 10 episoder gi noen hint hva som skjedde egentlig med Dexter!

Kanskje du også liker

Burton Albion FC og manager Jake Buxton har blitt enig om å slutte samarbeidet etter 4 – 3 tapet mot Wigan Athletic

Burton Albion har bekreftet at manager Jake Buxton har forlatt klubben. The Brewers ble enig i kveld med Buxton etter deres 4 – 3 tap …

Les Mer

Grey’s Anatomy, This Is US, 911, The Orville og flere andre serier fra TV og strømmetjenester har blitt satt på hold til 18.januar på grunn på av Covid-19

Disney Television Studios har sluttet seg til andre store TV-studioer for å presse produksjonen til Los Angeles-baserte show etter høytiden midt i en enestående økning …

Les Mer

Den nederlandske regjeringen vil at 3500 fans skal se Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest har fått tillatelse til å la 3500 fans se personlig, som en del av en rettssak av den nederlandske regjeringen. Den årlige …

Les Mer