Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bristol City har sparket Lee Johnson

Reklame

Resultatene på Ashton Gate har ikke som det styre og stell har sett for seg og på lørdag valgte Bristol City sparke sin manager Lee Johnson etter fire sesonger i klubben, som spiller i Sky Bet Championship som ligger på 12.plass i serien når det er fem serierunder igjen av årets sesong.

Nåværende assisterende hovedtrener Dean Holden vil overta midlertidig da klubben ser ut til å utnevne en etterfølger.

Leder i Bristol City Mark Ashton:

Vi anerkjenner det enorme arbeidet som Lee har lagt ned de siste fire og et halvt årene for å utvikle denne klubben videre, og vi takker han for hans innsats. Det har vært noen spesielle øyeblikk gjennom disse årene, og Lee har spilt en betydelig rolle i dem.

Imidlertid blir suksess i fotball til slutt bedømt av resultater og ligaposisjon, og styret mener at en endring i ledelsen er nødvendig nå for Bristol City. Klubben vil ikke kommentere ytterligere på dette stadiet når vi forbereder oss til neste onsdagens Sky Bet Championship-kamp mot Hull City.

Statistikken til Lee David Johnson som manager hos The Robins er som følgende:

217 kamper, 84 seire, 54 uavgjorte, 79 tap. Prosentdelen har vært på lav 38,7 %. Uansett blir det neppe lenge i ledighetskøen for den spennende manageren fra Newmarket, Suffolk, England.

Hvem er favoritten til å bli den nye manageren på Ashton Gate. En del spennende managere er nå linket til klubben, her er noen av de:

Ryan Lowe, Chris Hughton, Mark Robins, Mick McCarthy, Gareth Ainsworth, Tony Pulis, Alex Neil, Paul Cook, Paul Tisdale og Micky Mellon. En av disse managerne får jobben. Dette blir spennende!!

Kanskje du også liker

Conan O’Brien gir seg på TBS etter 10 år sesonger

TV personligheten Conan O’ Brien  vil flytte til et ukentlig underholdningsshow på HBO Max som vil  fortsette å lage Conan Without Borders for HBO MAX. …

Les Mer

Grant Imahara – Programleder i Mythbusters er død

Grant Imahara, elektroingeniør og tidligere programleder på Discovery Channel-showet Mythbusters er død, 49 år gammel, har en talsperson for Discovery bekreftet overfor Variety. Vi er …

Les Mer

Ny musikk først november del 1, 2020

I november får du to deler med blant annet flere comeback av store band som er gledelig i disse vanskelige tider. Bandene jeg snakker om …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly