Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bristol City har sparket Lee Johnson

Resultatene på Ashton Gate har ikke som det styre og stell har sett for seg og på lørdag valgte Bristol City sparke sin manager Lee Johnson etter fire sesonger i klubben, som spiller i Sky Bet Championship som ligger på 12.plass i serien når det er fem serierunder igjen av årets sesong.

Nåværende assisterende hovedtrener Dean Holden vil overta midlertidig da klubben ser ut til å utnevne en etterfølger.

Leder i Bristol City Mark Ashton:

Vi anerkjenner det enorme arbeidet som Lee har lagt ned de siste fire og et halvt årene for å utvikle denne klubben videre, og vi takker han for hans innsats. Det har vært noen spesielle øyeblikk gjennom disse årene, og Lee har spilt en betydelig rolle i dem.

Imidlertid blir suksess i fotball til slutt bedømt av resultater og ligaposisjon, og styret mener at en endring i ledelsen er nødvendig nå for Bristol City. Klubben vil ikke kommentere ytterligere på dette stadiet når vi forbereder oss til neste onsdagens Sky Bet Championship-kamp mot Hull City.

Statistikken til Lee David Johnson som manager hos The Robins er som følgende:

217 kamper, 84 seire, 54 uavgjorte, 79 tap. Prosentdelen har vært på lav 38,7 %. Uansett blir det neppe lenge i ledighetskøen for den spennende manageren fra Newmarket, Suffolk, England.

Hvem er favoritten til å bli den nye manageren på Ashton Gate. En del spennende managere er nå linket til klubben, her er noen av de:

Ryan Lowe, Chris Hughton, Mark Robins, Mick McCarthy, Gareth Ainsworth, Tony Pulis, Alex Neil, Paul Cook, Paul Tisdale og Micky Mellon. En av disse managerne får jobben. Dette blir spennende!!

Kanskje du også liker

Ståle Solbakken ferdig i FC København

I to perioder har Ståle Solbakken vært manager for Nordens største klubb. Første perioden var fra 2005 til 2011 med en liten periode i FC …

Les Mer

Bill Withers – innflytelsesrik soulartist bak Ain’t No Sunshine, Lean on Me er død

Bill Withers – En innflytelsesrik amerikansk soulartist som skrev Lean on Me, Ain’t No Sunshine og Lovely Day, er død i en alder av 81 …

Les Mer

Washington Redkins dropper navnet sitt og endrer logoen sin etter beskyldninger for rasisme

NFL-klubben Washington har offisielt droppet navnet sitt «Redskins», som ble bedt om etter press fra indianersamfunnet og sponsorer. Varemerket lanserte en gjennomgang av klubbnavnet etter …

Les Mer