Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bruce Springsteen and the E Street Band med nytt album i oktober

Bruce Springsteen er aktuell med nytt album Letter to You som er det 20 i rekken. Enda mer spennende, 12-spors innsatsen gjenforener Springsteen med E Street Band, deres første utgivelse sammen siden High Hopes i 2014.

Letter to You viser ni nylig skrevne Springsteen-sanger, samt nye innspillinger av tre tidligere utgivne komposisjoner fra 1970-tallet: Janey Needs a Shooter, If I Was the Priest og Song for Orphans. Albumet ble spilt inn med E Street Band-medlemmene Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano og Jake Clemons.

Ron Aniello fungerte som produsent sammen med Springsteen, mens Bob Clearmountain mixet albumet og Bob Ludwig hadde ansvaret for lyden.

«Jeg elsker den følelsesmessige naturen til Letter to You,» sier Springsteen i en uttalelse. “Og jeg elsker lyden av E Street Band som spiller live i studio, på en måte vi aldri har gjort før, og uten overdubber. Vi laget albumet på bare fem dager, og det viste seg å være en av de største innspillingsopplevelsene jeg noensinne har hatt. »

Sporlisten på Letter to You er

1. One Minute You’re Here
2. Letter to You
3. Burnin’ Train
4. Janey Needs a Shooter
5. Last Man Standing
6. The Power of Prayer
7. House of a Thousand Guitars
8. Rainmaker
9. If I Was the Priest
10. Ghosts
11. Song for Orphans
12. I’ll See You in My Dreams

 

Letter to You er det 20 albumet fra Bruce Springsteen som fortsatt leverer med sin magiske musikk. 23.oktober er albumet ute på strømmetjenester som Apple Music, Google Music, Tidal, Spotify og til salgs på Amazon,Music, CDON, Platekompaniet, Skvis.

Kanskje du også liker

José Mourinho ny manager for Tottenham

Det gikk ikke lenge før Tottenham fikk en ny manager etter de valgte i går å sparke deres suksessrike manageren Mauricio Pochettino etter fem sesonger. …

Les Mer

Jim Smith: Tidligere manager i Derby County, Oxford United, Newcastle United og Portsmouth er død

Jim Smith er død 79 år. Den tidligere manageren for Derby County, Oxford United, Newcastle United og Portsmouth er død, 79 år. Den velreisende manageren, …

Les Mer

Andy Carroll er tilbake i Newcastle United etter åtte år

Andy Carroll er tilbake på St. James ‘Park etter åtte og et halvt år etter at han forlot barndomsklubben til fordel for Liverpool. 30-åringen har …

Les Mer